Cabinata pescuit si agrement

Creat de danutlupu, Februarie 20, 2017, 02:26:57 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Dbr

Haiduc

Da Bogdane foarte bune barcile astea daca ai putea aduce cateva si ai organiza o tombola cred ca ti am fi cu totii recunoscatorii😉😉😉😉😉

danutlupu

De aia vreau salupa cu cabina si nu open, e plin pe papă-raţe. Am si eu niste poze cu pescarite, dar trebuie puse dupa 12 noaptea cand nu sunt copii pe aici.

fitter

Va salut.Am un amic care are la vanzare un Benetau Antares 580, cu peridoc inmatriculat,  motor Suzuki de 100cp. Daca prezinta interes pot sa va pun in legatura.

ghrt

Încep să mă întreb ce înţelegeţi prin afirmaţia că a tras peştele...

radu_d

Salut, nu stiu care e topicul potrivit pt filmuletele mele din Grecia (le muta Vali unde crede) asa ca le pun si eu in sectiunea asta

2 filme facute in februarie aratand calatoria din Neos Marmaras spre Insula Kelifos via Porto Caras.
Durata 4 ore, baterie 80 amps, greutate totala in jur de 300 kg..Distanta parcursa 8 mile marine. Bateria a murit la intoarcere la intrarea in port.

Peste prins: oha, specia none

Motiv : lingurita statea la suprafata atragand doar atentia pescarusilor
Data filmului 15 feb 2017, mare libera in babord : Marea Egee
Personajul din barca: mesterul Razvan din Mangalia bun la barci si pescuit
https://www.youtube.com/watch?v=KDIyl8y7xxw&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=FyPNcHilDO8&feature=youtu.be

tiganusmc

Salut si bine ai venit !

Desi sunt posesor de Shetland , barca de care sunt super multumit , daca as avea bugetul tau , as cumpara Quicksilver 640 Pilothouse .

Spor la cautari si sa faci alegerea cea mai buna .

Marius
Fishing cheaper than therapy

bradutzu

sau Jeanneau in aceeasi gama de lungime!
2 barci excelente ce ofera un confort sporit!
Spor la cumparaturi!
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

danutlupu
Eu iti recomand sa eviti tururile virtuale !!!(e plin de ele pe net) incearca sa pui piciorul in barca sa vezi , sa atingi... intelegi !
Stai cateva minute inauntru ... o sa incepi sa iti dai seama de plusuri si de minusuri .
O sa vezi ca ai aceleasi senzati ca atunci cand ti-ai ales rulota ....sti ce zic?
Daca mergi pe gama de 6,40m confortul difera de la producator la producator se vede clar ca sunt unele facute sa aibe spatiu generos pentru pescuit in detrimentul spatiului interior (adica ...spatii minimale toaleta si loc de dormit )

Mi-am permis sa iti spun toate astea pentru ca nu am ratat nici o expozitie de barcutze , m-am cocotat in toate sa vad despre ce e vorba la interior

Alex1958

Salut,
Cristiantutuianu are dreptate. Eu am refuzat cateva barci din cauza ca nu puteam sa ma intind complet (192 cm) in spatial de dormit. Eram gata sa arvunesc o barca in UK pana l-am pus pe agent sa masoare locul ala.
Pana ala urma mi-am modificat cabina ca sa incap.
Vad ca nici tu nu esti vreun "tanchist"....
M-am uitat din intamplare pe
http://www.probarca.ro/anunturi/103/1/Vand-Barca,-motor-si-peridoc.htm
si sunt cateva chestii care te-ar putea interesa.

danutlupu

Multumesc de sfaturi la toata lumea. Momentan la marcaje web (linkuri) in folderul de pescuit am 1358 de linkuri salvate, din care capitolul barci are 360 ce cuprind filme, vreo 10 site-uri ce vand barci, licitatii pe e-bay, date tehnice, discutii pe forumuri. Ma documentez despre acest subiect intre 2-5 ore zilnic, dau telefoane si intreb lumea, vanzatori, pescari, instructori de ambarcatiuni.
Daca ar fi pana acum sa fac o barca ce-mi place ar fi asa
- cabina si dotarile de la o Jeanneau Merry Fisher 654 la care i-as lungi paturile cu vreo 30 cm
- spatele de la un Quicksilver 640 Pilothouse.

Imi place la Quicksilver ca aerisita in spate, are loc sa te invarti, lada pt peste, suporti de lanste bine pusi si se poate merge usor pe marginea barcii. Jeanneau parca acorda ceva mai multa atentie la confort si dotari, o chiuveta, un aragaz, masute.

Iau in calcul si varintele mai lungi de 690, cred ca bugetul trebuie suplimentat spre 20.000.   

bradutzu

uita-te si dupa Beneteau Antares
Sunt pur si simplu niste bijuterii!
Sa auzim numai de bine!

fitter

Beneteau Antares s-a dat. Am vrut doar sa ajut.

danutlupu

Salut din nou. Am doar barci in cap de vreo luna de zile, zilnic imi caut aleasa si incep sa-mi fac o idee. Ca sa nu-mi lipseasca tot confortul de la o rulota moderna dar si spatiul din spate barcii destinat pescuitului, m-am orientat spre 2 modele anume: Quicksilver - 640 Weekend si Beneteau Antares 7.60.
Ultima e cam balena si are niste dimensiuni cam agabaritice pentru transport, ma gandeam s-o aduc acasa cu un tir dar nu incape in semiremorca. Am constatat ca barcile peste 6 m castiga foarte rapid in greutate si sar rapid de la aproximativ 1 tona pana la 2,5 tone si asta pentru 1-1,6 m in plus; e drept ca in plusul ala de lungime se regaseste confortul cu adevarat si este loc si de o chiuveta, un aragaz, un wc.
La fel se intampla cu motorizarea, daca pe la 4,5-5,5 m mai vezi domnisoarele cu motoare de 60-70 cai, cand trec de 6,5 m outboardul de 125 cai e musai sau un pic mai sus la balenele de 7 m deja diselul de 200 cai e optiunea standard la mai toate. Cu pescajul e la fel, de la 0,4-0,5 deja se trece la 0,9 m si asta limiteaza mult (as zice chiar elimina) accesul pe unele canale din delta.
Ca si varinata de achizitie, cred ca va fi din afara, preturile de aici sunt sensibil mai mari pentru barci similare, ma amuz cand vad formularea la vanzatori "nerulata in tara" de parca apele de la noi ar avea gropi si dincolo au stat in lapte dulce.     
Stie cineva cand se organizeaza pe la noi vreun targ de ambarcatiuni ? 

peb5