caut stapan

Creat de radu andritoiu, Ianuarie 17, 2017, 05:11:09 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

Ea e Aby - Printesa Ciocolata. Ieri a fost o zi cu noroc pentru ea: a gasit niste oameni buni care au luat-o de pe strada, apoi ne-a gasit pe noi sa o gazduim pana cand un om plecat in cautarea sufletului sau va avea noroc si o va intalni pe ea. Aby este o minune de fetita, foarte ascultatoare, echilibrata, sociabila cu oamenii si cu animalutele, e potrivita pentru apartament, fiind foarte cuminte.
so, keep floating for pleasure

mariusm piesenoi111

Of..ce frumoasa e....daca nu as avea nebuna mea acasa( cateaua :) ) extrem de geloasa ...a mea era .
Sincer!

radu andritoiu

Aprox. 1,5 ani, sanatoasa, haioasa foc, nu face in casa, jucausa, prietenoasa chiar si cu pisicile; am fost cu ea la veterinar; e castrata
O dulceata

radu andritoiu

Lady O e in cautare

radu andritoiu

cineva si a pierdut catelul , un frumos malamut de alaska
poate il recunoaste careva

https://web.facebook.com/andreea.tiribeja?pnref=story

radu andritoiu

Salutare, lume!
Eu sunt Aby, Printesa Ciocolata, dar imi poti spune si Lipici. Sunt o fetita de aprox. 8 luni, Retriever ciocolatiu cu par neted, bine crescuta (20kg), posed microcip si buletin. Ca si educatie, nu am inca toti cei 7 ani de acasa (doar pentru ca sunt inca pui), dar urmez cursurile scolii de bune maniere, modulul intensiv.
Stiu sa cer afara, inca invat sa merg in lesa, sunt foarte prietenoasa cu oamenii mari si cu copiii, cu alti catei, chiar si cu pisicile, dar mai ales cu mancarea.
Stiu sa dorm singura, dar, daca insisti, imi pot schimba obiceiul. Imi place sa ma relaxez pe canapea, dar imi plac si mai mult plimbarile lungi, activitatile sportive si, in special, compania oamenilor. Urasc monotonia si singuratatea, de aceea sunt foarte creativa cand trebuie sa gasesc activitati si jucarii noi.
Ofer iubire neconditionata, furnizez portie zilnica de endorfine si adrenalina, garantez un stil de viata activ si o silueta de invidiat.
Caut familie serioasa, cu chef de viata si de distractie, cu un venit stabil. Copiii sunt bineveniti, mai ales daca sunt trecuti de 10 ani. Imi plac si cei mici, dar sunt mai tolomaca si ii pot accidenta din prea mult entuziasm.
Imi doresc o curte in care sa imi consum energia, dar e musai sa am acces in casa.
Daca, din diverse motive pe care nu le inteleg, nu ma vrei in viata ta, te rog sa dai share. Sigur cineva vrea sa isi bea cafeaua de dimineata cu Ciocolata.