Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

byteworks

Eu tot asa, in ultimii ani am fost in amonte de Braila, si anul acesta voi face la fel. Delta Dunarii este o cauza pierduta pentru cetateanul roman de rand.

Alex1958

Salut prieteni!
Ma intristeaza concluziile voastre! Dar nu pot sa nu va dau dreptate. DD este gestionata de o mafie calificata care o va distruge, mai devreme sau mai tarziu!
Noroc cu Dumnezeu ca mai da niste inundatii ca anul acesta si mai da o sansa "resursei picicole".
Eu totusi voi continua sa merg in delta, macar ca sa-i sfidez pe mafioti!
Aveti grija in Balta Brailei ca este plin de electricieni care devin agresivi, iar autoritatile sunt vai si amar!
Fire intinse!

scm_ro

As vrea sa vin si eu in delta in jur de 28 iulie. Puteti sa imi recomandati o pensiune in zona Crisan sau Sulina unde pot lasa barca pe apa peste noapte fara griji?

Zodiac

Scuze ca ma bag si eu dar sunt interesat de acelasi lucru in zona Murighiol sau alte localitati unde as putea ajunge cu barca pe peridoc ! Am prins ceva curaj si as vrea sa incep sa merg cu barca prin delta  ;D !
Idem pentru lacul Razelm inafara de Jurilovca unde preturile incep sa le depaseasca pe cele de la Monaco !

Zodiac

Deci ramane sa ne bazam pe Google  :-[ !!!

diles

gasesti parcari pentru barca si masina in toate localitatile de unde poti pleca spre delta,de la tulcea la dunavat.preturile sant in ordine descrescatoare in aceeas ordine.parcarile le gasesti la fata locului in preajma rampelor de lansare.spor

Zodiac

Multumesc ! Cred ca iau masina si fac o tura fara barca , sa vad cum stau lucrurile !
Cred ca lumea e plecata cu barcile , ca pe forum e foarte liniste...poate prea liniste  ;D !!!