Magazin dedicat exclusiv pescarilor de somn! www.pescardesomn.ro

Creat de bradutzu, Aprilie 09, 2017, 12:57:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

Salutare barcagii si pescari!
Prin bunavointa lui Vali am placerea sa va aduc anunt ca mi-am deschis un magazin online dedicat pescarilor care urmaresc cel mai mare rapitor din apele noastre: somnul

Adresa magazinului este    www.pescardesomn.ro.

Momentan va asteptam cu gama Unicat pe care o importam direct din Germania, Powerline cu ale sale cicade grele si binecunoscute pescarilor din Romania iar ca noutate absoluta propunem pescarilor de spinning niste cicade ce au corpul din silicon, pentru care suntem importatori directi fiind aduse din Serbia!

Pentru orice detaliu va stau la dispozitie asa ca nu va sfiiti sa intrebati ce va intereseaza!

Multumesc
Cristian
Sa auzim numai de bine!

Catalin

Super iepurasul.....Sa fie intr-un ceas bun!!!!! norocul meu ca sunt din gl...vad marfa si cne stie poate si probam.

ionitzady

dany

Am vizitat magazinul online.Felicitari si la mai multe produse dedicate,sau nu...

bradutzu

Multumesc pentru incurajari. Planul este ca acest magazin sa gazduiasca o gama completa de produse dedicate pescuitului la somn.

Ca o noutate absoluta in Romania va atasez o fotografie cu niste cicade de silicon pentru care suntem unici importatori si care imbina vibratia puternica a unei cicade care s-a dovedit a fi o naluca cu mare succes pe apele noastre cu calitatile unui shad pe care somnul il inghite foarte bine. Practic s-a dovedit in timp ca somnul este extrem de sensibil la contactul cu metalul fapt pentru care pescarii cauta metode de a acopei plumbul folosit la clonc, bila jigului samd asa ca aceste naluci au toate avantajele unei naluci castigatoare.

Pentru cei care sunteti din zona Galatiului si sunteti curiosi sa vizualizati anumite produse va rog sa ma anuntati si ne putem intalni!

Salutari
Cristian

Sa auzim numai de bine!

brad

bradutzu

salut.
Multumesc pentru comanda. Abia acum am facut legatura untre nick-ul de aici si nume. Sa le folosesti cu placere si sa -ti aduca satisfactii. Produsele au plecat azi spre tine!

O zi buna!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Salutare tuturor.
Pentru ca avem printre noi multi barcagii care sunt indragostiti mai mult de ape decat de pescuit va propun o mica poveste despre pescuitul la spinning care se preteaza foarte bine pentru acestia.
Practic ce inseamna spinning?
Inseamna sa te joci prin apa cu o tablita sau peste de plastic, tabla, etc cu care sa imiti un peste si sa provoci un atac din partea rapitorului..............si gata saramura.
De ce cred ca spinningul este pentru barcagiii nepescari? pentru ca intr-o dupa amiaza linistita cu o bere rece langa tine, cand rapitorii isi fac simtita prezenta prin salturi spectaculoase si sunt sigur ca ati observat asa ceva, poti scoate o lanseta (in timp ce stai cu labutele in apa) si o trusa de naluci care stau deobicei aruncate pe undeva, fara sa ceara de mancare sau vreo ingrijire speciala, sa vanturi apa vreo 2 ore si culmea.......sa ai si satisfactii!
daca va pare interesant, puteti accesa linck-ul de mai jos si citi mai multe despre spinningul la somn!

http://www.pescardesomn.ro/spinning-la-somn-sau-despre-cum-sa-joci-naluca/

Spor la citit pentru cei interesati si daca mai aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa intrebati sau sa injurati daca nu ati inteles nimic :P
Sa auzim numai de bine!

Vali

Cristi, pune-ti si linkul catre magazin la semnatura, alaturi de cel catre blog. In felul asta lumea iti va gasi mai usor magazinul, atunci cand iti va citi postarile.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

bradutzu

salut!
Pentru barcagiii care cauta un plus de confort in barca va propun urmatorul scaun de pescuit ce are niste caracteristici interesante:
- sezutul si spatarul sunt suficient de groase incat sa fie comod pentru o zi intreaga
- sezutul este antiderapant si 100% impermeabil deci se poate aseza fara grija si pe suprafete ude
- se monteaza si se strange intr-o singura miscare
- ocupa un spatiu de neglijat putand fi asezat pe fundul oricarei cutii
- inclinatia spatarului se poate modifica dupa preferintele fiecaruia
- are 2 torti pentru un transport facil
- spatarul este acoperit cu un material respirabil ceea ce face ca spatele sa nu fie transpirat chiar si vara

Cu acest scaun se obtine un confort sporit chiar si intr-o barca spartana!
Sa auzim numai de bine!

marian giurea

bradutzu

salut.
un scaun costa 94 lei
Vor putea fi comandate in magazinul online de maine

O seara buna!
Sa auzim numai de bine!

marian giurea

marian giurea

tot incerc sa gasesc scaunele pe site-ul magazinului, dar,din pacate,nu stiu unde sunt
imi puteti preciza un pic mai exact unde sa le caut
va multumesc