Motorizare MotoCraft Angler 450T

Creat de Kemo Sabe, Aprilie 16, 2017, 12:15:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kemo Sabe

Salutare tuturor!
       Sunt viitor proprietar al unei barci Angler 450T de la MotoCraft. Decizia este luata si cale intors nu mai exista. Sper ca la sfarsitul lunii viitoare sa intru in posesia barcii pentru a o putea pregati de sezonul de pescuit. Barca va fi folosita cel mai des pe unele baraje de pe Olt si Arges pescuind la rapitori iar dupa ce voi obtine si permis voi face si iesiri la Dunare si Delta. Aici, la Dunare/Delta, planul este sa merg cu familia ( sotia si baiatul) si cel putin o data pe an excursie in deta cu gasca de pescari, patru la numar, la pescuit (stationar-spining-clonc).
       La alegerea modelului am tinut cont de nevoile mele (spining si clonc) si gradul mai mare de siguranta pentru iesirile cu familia. Stiu ca exista variante si mai ieftine dar am ales confortul si siguranta chiar daca ustura putin.
Saptamana viitoare voi cauta sa cumpar un peridoc si sa rezolv intre timp cu inmatricularea lui.
       Nu stiu inca ce motor sa cumpar pentru aceasta barca de aici si rostul acestui topic unde sper sa gasesc ceva sfaturi.
       Barca are coform fisei 170kg la care adaugand motorul cca 60kg + 200kg pasageri+baterie, ancora, carburant, undite si naluci (50 kg) ajungem la 480kg. Oare un motor de 20cp este suficient? Mai trebuie sa tin cont de faptul ca iesirile la dunare/delta vor fi maxim 3 pe an (poate mai multe daca prind gustul) in rest ma voi invarti pe Olt si Arges. Eventuala inmatriculare a motorului nu ar fi o problema. la cat costa barca , motorul si peridocul cred ca as mai gasi resurse si pentru asta.
       Daca aveti ceva sfaturi le primesc bucuros. Stima!

mariusm piesenoi111

Evinrude E-TEC 30 CP.
O bijuterie care acum are 10(zece)ani garantie.
Aud....? 😱

ziuamarinei

Salut,
Am adus una pe apa acum doua saptamani de la Tulcea. Echipata cu un 20 efi suzuki , doi mistreti de 100 kg  in viu , 20 litri gaz, baterie s-a comportat bine. Viteza de 34 38 km/h amonte, Dunarea montata si vantul prezent, a iesit un consum de 8 litri Tulcea Galati. De-a dreptul enervante 20 efi suzuki. Barca fiind f usoara cere o elica mai lunga.
Aceeasi barca in prop unui bun amic de la Buc a avut pe ea un 20 care a fost ingenunchiat cand s-a facut deplasarea cu patru pasageri. Maritat 20-ul luat un 25 rezultatul onorabil. Cum era de asteptat pt 25 a venit un cdi de 30 pompa noua de injectie si ceva modificari la aer . A rezultat o racheta pe apa.
Cred ca daca nu exagerezi cu nr de pers e onorabil 20-ul. Daca vrei performante si la incarcaturi mari 25 sau 30 -ul.
M-am dat cu toate motorizarile de mai sus.
Cea mai economica e 20-ul.
Stau si ma gandesc cum ar merge barca cu 40-ul meu. Poate la anul la inceputul sezonului o sa punem de proba 40-ul pe tabla.

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

radu andritoiu

In situatia in care inmatricularea nu reprezinta o problema, probabil un 25 sau un 30 , o sa sporeasca bucuria pe apa
Diferenta de greutate intre cele doua nu i foarte mare, asa ca de preferat e un 30
Cu oricare ditre cele foua motoare nu vei merge foarte turat , de unde vei avea un consum mai mic
In cazul in care crezi ca peridocul de 4,3 o de la repo iti place , te pot pune in legatura cu ei , beneficiez de un pret mult mai mic decat cel afisat😉
Frumoasa barca, sa o stapanesti sanatos
O barca aduce multa bucurie in familie

ziuamarinei

Citat din: radu andritoiu din Aprilie 16, 2017, 09:04:09 PM
https://m.youtube.com/watch?v=E35F7twQa9w

😂😂😂😂  Doamne ce mic e internetul.
Asta e canalul unui prieten bun.
Barca din care se filma era propulsata de un Mercury 20 cu carburatie. Cea din fundal e a amicului din Bucuresti despre care am scris mai sus.

radu andritoiu

😃 ceva sslai de dunare primavaratici?

ziuamarinei

Citat din: radu andritoiu din Aprilie 16, 2017, 11:10:00 PM
😃 ceva sslai de dunare primavaratici?
[emoji6] e si marfa si relaxare pe stil "relax"

Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk

radu andritoiu

Kemo Sabe

Citat din: radu andritoiu din Aprilie 16, 2017, 09:21:18 PM
In situatia in care inmatricularea nu reprezinta o problema, probabil un 25 sau un 30 , o sa sporeasca bucuria pe apa
Diferenta de greutate intre cele doua nu i foarte mare, asa ca de preferat e un 30
Cu oricare ditre cele foua motoare nu vei merge foarte turat , de unde vei avea un consum mai mic
In cazul in care crezi ca peridocul de 4,3 o de la repo iti place , te pot pune in legatura cu ei , beneficiez de un pret mult mai mic decat cel afisat😉
Frumoasa barca, sa o stapanesti sanatos
O barca aduce multa bucurie in familie
La 30 ma gandesc si eu pentru iesirile la dunare. Cel mai probabil de la repo voi lua peridoc numai ca nu stiu deocamdata ce model imi trebuie. Maine ar cam trebui sa ma ocup de peridoc.

Kemo Sabe

Citat din: ziuamarinei din Aprilie 16, 2017, 01:40:56 PM
De-a dreptul enervante 20 efi suzuki. Barca fiind f usoara cere o elica mai lunga.

Stau si ma gandesc cum ar merge barca cu 40-ul meu. Poate la anul la inceputul sezonului o sa punem de proba 40-ul pe tabla.
Cel mai des voi pescui cu inca un prieten in barca, pe acumulari interioare, conditii in care 20 ar fi suficient. Dar pe viitor am de gand sa fac iesiri mai lungi cu bagaj mult.
Nu ma pricep deloc la motoare asa ca nu stiu  elica mai lunga ce schimbari ar produce. Citisem pe aici pe forum ceva discutii despre elice dar nu mai stiu exact prin ce topicuri.

radu andritoiu

cred ca unul de 4,30 e suficient
iti pot face intrarea la repo, poate obtinem un pret atractiv ptr tine
ce greutate are barcuta?
totusi un motor de 20 e perfect ptr barcuta ta , diferenta o folosesti pt un electric

Kemo Sabe

Multumesc pentru ajutorul oferit! Iti las nr de tel si discutam maine mai multe.
Din ce am vazut pe la dealeri, pretul unui motor de 30cp depaseste putin bugetul meu actual, drept urmare am decis sa aman cumpararea motorului pana in iulie la viitoarea rectificare bugetara. Intre timp voi folosi motrul actual de 6 cai (Suzuki DF6A) pentru ca oricum nu am nevoie de viteza/distanta deocamdata. Numai sa gasesc o solutie sa-l montez el fiind cu cizma scurta.

mariusm piesenoi111

Daca nu vrei neaparat motor nou nout ci unul luat in 2015 de mine de la dealer cu 70 ore pe ceas si cu inca trei ani garantie da un mesaj.(30 CP ETEC)
Eu vreau sa trec la 50 CP 😱

Kemo Sabe

Tind sa iau un motor nou deoarece nu am experienta in domeniu si o eventuala teapa ar fi cam usturatoare. Voi analiaza totusi oferta ta. Poti sa-mi lasi un nr de tel pe privat.