barca laguna 480 spat

Creat de kelie, Aprilie 10, 2013, 05:24:22 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

kelie

salut, ma numesc Marian, sunt din cernavoda, si am o barca laguna 480 de la spat( mai bine nu o aveam ;D), cumparata   sh acum o luna de la tulcea, si ici colo mai prezinta ceva zgarieturi, ciobiri, si putin chituita, asa la misto, si ma gandeam cum sa fac sa o fac sa  arate mai bn,  e prima mea barca , de mult mi-am dorit o barca, dar acum sa  aflu ca barca pe care am luato eu, are apa inauntru, cum si in ce fel nu prea stiu, ptr ca multi mi-au spus ca nu e cu dublu fund...........si8 sunt putin dezamagit. Daca ma puteti ajuta cu cev aidei, pareri de la cunoscatori , m-ar ajuta foarte mult! va multumesc!

dany

SALUT.Citeste ''barca mea papuc''semnat Dany la ''salupe'' si vezi acolo bucurie...Cu ajutorul baietilor ,m-am apucat de treaba ,pacat ca timpul nefavorabil m-a incurcat si m-a intarziat ,dar in curand o dau la apa[cel mult la deschiderea sezonului ,sper-mai am si altele pe cap].Informeaza-te si baga mare.SUCCES SI SPOR!!!

kelie

salut! Dany multumesc ptr raspuns, am citit tot ce a scris Vali, si cred ca im va fi de ceva folos, cu toate ca nu am curaj sa ma bag singur la aceasta lucrare, si8 mai degraba as lasa pe cineva care se pricepe.  E adevarata  ca as iesi mult mai ieftin, daca as face reconditionarea in regim propriu, dar nu stiu cum sa fac cu problema aceea ca am apa in ea, in interior,in chila, sau , in flotoare! banuiesc ca de la ploile ce au fost, a ramas apa in ea si s-a infiltrat............nu stiu ce solutie as avea sa scap e apa din barca si ce as putea face sa nu ma mai intalnesc cu problema asta.                          Va multumesc!

Lacramioara

Buna ziua,

Pentru a evita  infiltratiile de apa in fibra de  sticla a ambarcatiunii dvs va  recomand atunci cand  doriti sa va faceti lucrarea  de reconditionare (caci asa am intels  din  ce a-ti scris  dvs pana acum), dupa  ce treceti de operatii gen mici retusuri, mari retusuri, kit-uire etc.  dati cu 2  straturi de |Grund(primer) antiosmotic care se da ca strat intermediar  intre  coca barcii si stratul final in speta vopsea poliuretanica, topcoat etc dupa caz.
Nautica -shop recomanda:
http://www.nautica-shop.ro/produs-304-primer_hempel_light.html

Cu drag.