Romcraft 500, Black Sea Fishing (510), HY 5.0 Fish

Creat de sorinc, Mai 12, 2017, 08:56:25 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Crislu

Salut,stie cineva cum va arata noua barca Black sea fishing 510?
Am inteles de la constructor ca in aprox.30 zile se finalizeaza matrita.

junior9007

Am vorbit zilele trecute la ei.Matrita noua va fi identica cu cea veche.

mariusm piesenoi111

Pai si atunci de ce o schimba?Mai umbla putin la finisaje oare?

junior9007

crysty

Pentru a o finisa mai bine nu trebuie sa schimbe matrita! Cred ca ei vor umbla si putin la forme ceea ce va duce la schimbarea ambelor matrite coca si partea din interior cu paiolul. Interesant de vazut ce fel va arata la final si atunci vom putea spune daca a fost asa sau nu.

mariusm piesenoi111

Citat din: crysty din Iunie 24, 2017, 08:47:31 AM
Pentru a o finisa mai bine nu trebuie sa schimbe matrita! Cred ca ei vor umbla si putin la forme ceea ce va duce la schimbarea ambelor matrite coca si partea din interior cu paiolul. Interesant de vazut ce fel va arata la final si atunci vom putea spune daca a fost asa sau nu.
Asa o fi ca nu sunt meserias dar ma gandesc ca defectele matritei se regasesc(in oglinda)in coca.....

brad

Salut,
am vazut ceva poze cu ea pe FB lui Mircea Barau(sulina)...am inteles ca acolo poate fi si vazuta...el e un fel de promotor/tester al barcii  ;)...eu ma cunosc cu el de 15-20 de ani e un tip serios si tipicar...bineanteles ca tine cu ursul  ;D

sorinc

Salut tuturor,
Avand in vedere ca am deschis acest topic, cred ca se cade sa vin si cu un fel de mesaj "de incheiere".
In primul rand doresc sa multumesc tuturor pentru postari. In al doilea rand, vreau sa inchid "bucla" cu rezultatul acestei "trileme".
Noi am ales pana la urma HY 5.0 Fish. Sambata am iesit cu ea in probe pe unul din lacurile de acumulare de pe Olt. Imi cer scuze daca cu probele facute am deranjat cumva pescarii, am incercat sa fac probele departe de ei, in zona cea mai lata a lacului respectiv.
Configuratia "echipamentului" este urmatoarea: barca (170 kg) + motor 15 CP cizma scurta Johnson 4 timpi 2006 (48kg) + benzina (12kg). Total "echipament": 230 kg.
Motorul a fost dotat din fabrica cu elice de 9 pitch cu 3 pale. Anul trecut ni s-a stricat elicea (s-a forfecat cauciucul din interior). Am luat 2 elice Solas cu 3 pale. Arata oarecum diferit fata de cea originala, in sensul ca par dintr-o generatie mai inapoiata din pct de vedere al designului, deci banuiesc ca nu dau acelasi randament cu cea originala.
Conditii meteo pe toata perioada testelor: vant zero, apa oglinda, fara incretituri. Vitezele maxime  prezentate mai jos au fost inregistrate cu acceleratia la maxim.
Testul 1: 4 adulti  + 2 copii = total incarcatura 300 kg. Elice 8 pitch Solas. Intra repede in glisaj. Viteza maxima constanta 28 km/h.
Testul 2: Aceeasi incarcatura, cu elice Solas de 10 pitch. Intra in glisaj in aprox 10-12 secunde. Aceeasi viteza maxima constanta 28 km/h.
Testul 3: Incarcatura 70 kg (o persoana), cu elice Solas de 10 pitch. Viteza maxima atinsa pret de cateva secunde 39 km/h. Viteza maxima constanta 36-37 km/h.
Testul 4: Incarcatura 150 kg (2 persoane), cu elice Solas de 10 pitch. Viteza maxima atinsa pret de cateva secunde 35 km/h. Viteza maxima constanta 34 km/h.
Barca este f spatioasa, f stabila, sta bine in viraje la viteza mazima chiar si doar cu o persoana.
Astept parerile voastre cu privire la aceste teste si vitezele inregistrate.
Raspund cu placere intrebarilor daca exista.
S-auzim de bine!

bradutzu

salut
Si eu urmaresc aceasta barca inainte sa fi aparut dealerul din Romania si imi place foarte mult in ideea de a o echipa cu un motor de 40 cp. Problema mea a fost de comportament la valuri caci eu plec in delta de la Galati pe apa si am prins de cateva ori Dunarea foarte agitata drumul fiind un chin.
Este interesant un punct de vedere despre aceasta barca in viitor cand vei intalni valuri si te rugam sa ne tii la curent!
In rest, sa o stapanesti fericit si sa-ti aduca satisfactii!
Sa auzim numai de bine!

bbl81

desi cam tarziu, am sa imi dau si eu cu parerea despre Romcraft. Eu am modelul 480M, si cu motor de 20 cp, 4 timpi, merge foarte ok. 4 persoanesi 2 copii, cam 25 -maxim 30 km/h. motorul yamaha este foarte economic, deci nu voi schimba acest combo curand. mai urmeaza sa fac un bi-minitop si sa uunesc chesoanele central cu prova pt dormit.

https://www.youtube.com/watch?v=Vl4wj6m91rE
https://www.youtube.com/watch?v=lvV3HihumxM
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"