Reparatie oglinda

Creat de teo pes, Iunie 18, 2017, 01:54:37 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

teo pes

M am hotarat si am inceput singur !!...dupa planuri si adunat materiale si scule !! si uite ce am gasit ,,,...!!
Viata i grea !!  Dar trece !!

teo pes

O sa incerc sa prezint lucrarea prin poze ..sper ca nu incalc reg forum ! cred ca ar fi cel mai elocvent !

teo pes

Deci dupa ce am vazut tot ce se putea vedea in gauri date de fiecare in asa amar de ani si reparatii gen ...pentru client !! am croit placajul ! l am impregnat bine cu rasina ..l am stratificat si... tras pe fund !...cu 2 straturi de stratimat si multa rasina in unghi sa nu ramana aer jos!(in lipsa am tras o in mar ;D

teo pes

Rasina s a comportat destul de bine avand in vedere ca nu am folosit decat stratimat de 400 , in locuri libere  am completat cu stratimat roluit si jmbibat gravitational .

radu andritoiu

felicitari, arata bine
sa aveti spor la lucrari in continuare
so, keep floating for pleasure

teo pes

Dupa ce am intarit capacul,2 straturi de stratimat si 4 de rasina,am lipit singur !!! o nebunie !noroc ca a fost peperidoc ..am facut manghealac si mi a venit la gauri,am ales un liant cu intarire in 24 ore dupa ce am fixat an tras la popnituri ,dupalipire am sigilat la interior cu un bandaj de fibra de 2o cm cu 3 straturi de rasina!

teo pes

Pana aici am ajuns ! oricum e munca de sisif ! ;)de maine trecem la fineturi !!!

ionitzady

Domnule Teo este prima data cand urmaresc o postare de maxima calitate a dv . Cu respect  va zic  FELICITARI.

teo pes

Multumesc ! azi sper sa termin de slefuit vopseaua veche ..sau mei bine zis vopselele vechi ! pentru a scapa de fisurile din gelcoatul vechi am ales varianta slefuirii pana la fibra in zonele respective , asta pentru ca folosesc vopsea tot poliuretanica , de fapt este un topcoat mai subtire ! problema este ca are timp maxim de aplicare de 20 min ! nu am vopsit cu pistolul si instalatia ce o detin si nu risc sa se intareasca, astfel ca o sa o aplic cu pensula ...cel putin primele 2 maini, si daca ramane urat o sa I aplic o corectie de suprafata cu pistolul ! :P , sunt putin presat de timp si buget , dar avand in vedere ca este practic o barca de pescuit si este ..personala incerc sa o scot la capat asa ! ...revin !

teo pes

Gata !!!!......acum....
Asteptam sa treaca furtuna ! :-[

Haiduc

Da chiar frumoasa a mai iesit nea Tea parca sunt doua lucruri diferite Frumoasa si Bestia.
Bravo

radu andritoiu

Felicitari
Foarte frumoasa
so, keep floating for pleasure

teo pes

Multumesc!!! :) 3 saptamani de munca ,,,in caldura ! singur!! >:( cand ma intorc o sa va postez materialele folosite,surse ,, ...costuri...si raspunsuri la intrebari referitoare la thnologie pt ca stiu cum este sa nu stii !!

republicii

Salutari tuturor! Cred ca ma paste si pe mine o reparatie la oglinda barcii daca nu mai rau ca am vazut resturi de placaj in camera pompei de santina,daaar am gasit asta pe you tube ce parere aveti si ce material ar putea fi ce amesteca respectivul si toarna in lacasul foii de placaj.Multumesc anticipat pentru lamuriri.
https://www.youtube.com/watch?v=cLF0V2Wfs3I

teo pes

Citat din: republicii din Octombrie 04, 2017, 03:04:25 PM
Salutari tuturor! Cred ca ma paste si pe mine o reparatie la oglinda barcii daca nu mai rau ca am vazut resturi de placaj in camera pompei de santina,daaar am gasit asta pe you tube ce parere aveti si ce material ar putea fi ce amesteca respectivul si toarna in lacasul foii de placaj.Multumesc anticipat pentru lamuriri.
https://www.youtube.com/watch?v=cLF0V2Wfs3I
Dupa cum o pipaia este sigur o rasina , este si armata pentru ca o impinge cu batul ! ...banuiesc ca daca era vibrata scotea si aerul din ea cat de cat !!, avantajul este ca nu mai putrezeste ...dar la placajul aparut acum... ne trebuie rest de viata sa ne mai putrezeasca oglinda reparata classic  ;D ;D