Parere pentru Fibromarine Mini Solitar 3,6

Creat de valyxman, Mai 24, 2017, 02:34:49 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

bradutzu

CUM SE PROGRAMEAZA AVATUL?
vreau si eu softul, si pentru alte specii daca se poate! ;D
::) ::) ::)
Sa auzim numai de bine!

valyxman

Ceva ca in poza de avatar faca ar merge programat....
Daca îmi ziceti cu o zi doua înainte... E perfect. Bănuiesc ca giurgiu sau oltenita o sa fie tinta... Poate vin cu un coleg ... Ca a zis ca el nu crede... 😃

Haiduc

Ma scuzati ca intervin dnu. Radu cam pe unde se programeaza avatul?eu as avea nevoie de ceva somon,am o nunta in curand si as vrea ceva fin ca de portofel m am saturat👍
Numai de bine

radu andritoiu

acceptam in barca numai colege, si acestea pe spranceana alese, asa ca ...
se programeaza cu voie buna,  niste voblere dedicate si manuite cu iscusinta
haiducule , tu nu stiu de ce te bagi in seama, caci oricum nu prea prinzi, adica chiar nu prinzi; vezi ca luni dai o bere

bradutzu

adica........ca sa inteleg mai bine, valyxman umbla cu urate? sau ce?  ;D

Trebuie sa ma apuc sa va povestesc cum dupa cateva zile bune de delta si o betie "complicata" un prieten avea impresia ca o baba distrusa care a fost chemata sa curete peste era o zeita.
  grea poveste pentru care trebuie sa am dispozitia necesara. ::)
Sa auzim numai de bine!

radu andritoiu

Nu stiu cu ce sau cu cine umbla, insa suzy a mea tuseste la strambe;
Sa ziceti merci cu babutza, ca de nu , unul dintre  voi nu era in siguranta
Astept amuzat povestioara
Ce face dd din om
Deschine noi si noi orizonturi

cristi_tnt

Salut Valyxman,

Iti pot da detalii foarte clare despre ce te intereseaza pe tine.
Eu mi-am cumparat un Yamaha 5cp in 4 timpi din 2011 cu cizma scurta in ideea de a-l imperechea cu o gonflabila din care sa pescuiesc singur.
Motorul il aveam dar nu ma puteam hotari ce barca sa iau pentru ca parerile erau foarte impartite.Bani multi nu aveam pentru o honwave sau Yam si tot googalind eu pe niste site-uri din Olanda,am gasit la aia o barca exact ca fibromarine mini solitar 3.6.Mai exact un trimaran de 3.6 L cu 1.6 l dubla toata nu doar fundul si cu oglinda inalta cu 100-120kg greutate am estimat eu.
  Am dat pe barca 200 euro si alti 200 pe transport si am adus-o in Romania.I-am decupat oglinda ca sa se potriveasca cu motorul meu.
Pot doar sa iti spun ca viteza maxima atinsa in acest setup a fost de 12km/h  cu mine in barca 80kg si bagaj de spinning in schimb stabilitatea este maxima,practic nu o poti rasturna oricat ai vrea si am fost pe Valea Argovei pe valuri imense de nu facea motorul fata sa ma duc la mal.
Am fost cu ea maxim 2 adulti si un copil cu mult bagaj,si de pescuit in 2 si pt relaxare cu lada frigorifica and stuff.

Beleaua a fost ca neavand peridoc o lasam acolo iar in Noiembrie,fiind inca sezon,barca a fost la apa cand a venit o furtuna mare si a izbit-o de ponton pana a facut o gaura laterala(barca avea brau de acostare dar nu a fost suficient).Trebuie sa o repar acum si pana atunci pescuiesc cu o laguna de 4.80 cu acelasi motor,barca pe care o inchiriez de la ei.Viteza este de 11-12km/h cu un pescar si bagajul aferent pt pescuit.
Acum,nu stiu cat te va ajuta la viteza o barca de genul laguna(fibromarine minisolitar 3.8 m  ) dar cu 1 metru mai scurta,probabil ca mai ciupesti 1-2km/h  dar o sa pierzi la stabilitate.

Atasat ai poze cu barca inainte sa fie adusa si cum am transformat-o.

Stima

valyxman

Multumesc mult de raspuns. Intre timp m-am hotarat... dar informatia e binevenita.