reparatie si echipare Fletcher 4,5m

Creat de dany, Iunie 18, 2017, 11:49:26 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Un prieten si-a adus o barca papuc Arrow Fletcher 4,5m din ''insorita'' Anglie....Oglinda de 50cm are ceva probleme si am bagat-o in reparatie.Separat a adus un motor johnson de 25 cp pe care vi l-am prezentat de curand,cu cizma scurta de 45cm.Se vrea echiparea barcii cu motorul asta,caci e full electric[ fara trim],deci pt. comenzi la distanta.Barca are un unghi la chila destul de pronuntat ,ceea ce la viteza medie ma gandesc ca motorul v-a sta prea bagat la apa ,daca tai din inaltimea oglinzii.O solutie ar fi sa las oglinda asa si sa montez un jack plate reglabil pe inaltime sa ma pot duce sub inaltimea oglinzii si sa-i montez trim taburi sa ajut un pic barca.Ce solutii ave-ti?Am mai vorbit telefonic cu baieti de pe forum,dar am vrut sa aflu si parerea voastra.Multumesc!
barca v-a fi folosita de doi pescari la spining.

Vali

Pentru solutia optima, te rugam sa pui si ceva poze.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

dany

Salutare.Uitandu-ma mai bine pe placuta de identificare a barcii,fabricantul recomanda motor de pana la 70 cp.Oare ce caut eu sa pun 25???!!!Pt. ca asta l-a adus omu'!!!Munca in zadar cu jack plate si alte alea pt. 25-ul asta.....Asadar pt. a nu-mi bate joc de barca ar trebui un 40 minim.Nici nu mai gandesc la altceva.Caut variante de schimbare a motorului.Am sa revin cu poze ale motorului cu comanda la distanta johnson 25 .

dany

ce parere ave-ti de asta?mot.40 cp yamaha ,pro barca,anunt din salaj,850 euro...Iar am uitat cum e cu linkurile astea...

iulian_cioclin

dany