Cum se naste o barca

Creat de Vali, Iulie 11, 2011, 08:53:56 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ziuamarinei

Vali e un modest , postez si eu cateva poze in ordine cronologica.

ziuamarinei

Urmeaza prelata stationare , biminitop , lumini , suporti lansete , inst electrica  si mult asteptata proba la apa cu doua motoare 25HP Evinrude ETEC si 40HP Suzuki injectie 4 timpi.

corsarul

Stiam eu...!  ;)
Frumoasa  treaba !

Vali

Citat din: Mihaif99 din Iunie 28, 2014, 01:19:27 AM
Varianta bass-boat?    Foarte interesant!  Dar in spatele ei ce vedem?

Nu asta a fost intentia, dar cam asta a iesit :). Despre amenajarea interioara poate ne spune mai multe Dragos, fiind ideea lui.
In spate se vede barca mea, cu care am fost in 2012 impreuna in Delta.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

tudy

Bravo Vali ! Felicitari ! Inca un barcagiu fericit.
Asteptam filmarile si povestirile  dupa ce faceti proba cu cele doua motoare.

silvian2009

"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

MBG

Foarte frumosa!
Face Vali ce face si mai produce o bijuterie!
Si uite asa avem motive sa visam cu ochii deschisi si ne setam obiective pe care speram sa le putema atinge candva.
Inca o data felicitari!

P.S.:Chiar daca este un pic off topic eu unul abia astept ceva legat de nasterea/lansarea unui velier ;)
LIfe is to short to stay on the dock!

Vali

Citat din: MBG din Iunie 30, 2014, 11:29:05 AM
P.S.:Chiar daca este un pic off topic eu unul abia astept ceva legat de nasterea/lansarea unui velier ;)

Si eu :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

MBG

Citat din: Vali din Iunie 30, 2014, 12:11:30 PM
Citat din: MBG din Iunie 30, 2014, 11:29:05 AM

Si eu :).
+ la Karma
:)
LIfe is to short to stay on the dock!

Vali

Dupa echiparea cu suporturile de bimini si capsele de prins prelata, barcuta a plecat la croitor, sa-si faca straie noi :).

ionitzady

I-ti vine sa montezi cortul langa Vali si sa nu mai pleci . Bravo voua ....

Mihaif99

Citat din: Vali din Iunie 29, 2014, 07:14:01 AM
Citat din: Mihaif99 din Iunie 28, 2014, 01:19:27 AM
Varianta bass-boat?    Foarte interesant!  Dar in spatele ei ce vedem?

Nu asta a fost intentia, dar cam asta a iesit :). Despre amenajarea interioara poate ne spune mai multe Dragos, fiind ideea lui.
In spate se vede barca mea, cu care am fost in 2012 impreuna in Delta.

Nu a iesit deloc rau amenajarea. O va lasa lemn, sau o va vopsi?  Asta e varianta fara rocker spate, asa-i?   
Spreram ca e o stiva de barci, acolo in fundal :)   Dar lasa, ca barca aia e cu totul speciala.