Motorizare

Creat de stefanstnc, Ianuarie 05, 2017, 07:08:40 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ionpescarul

E 4 timpi , nu am apucat sa il pun pe apa ,suna frumos.undeva e o placuta pe care scrie ca ,contine piese japoneze ,dar care si cate ,nu spune?

Emil

Citat din: ionpescarul din Martie 20, 2017, 12:47:13 AM
E 4 timpi , nu am apucat sa il pun pe apa ,suna frumos.undeva e o placuta pe care scrie ca ,contine piese japoneze ,dar care si cate ,nu spune?

Am auzit ca sunt yamaha rebranduite ca sa fie mai ieftine. Asa o fi? Cunoscatorii, ce stiti de Selva?
Eu il "imperechez" cu un Delfin de ~ 4 m. Cam la ce viteza sa ma astept? Delfinul are cam 250 kg....
Sa auzim de bine !

marian giurea

eu am o barca papuc de 4m si un yamaha f 25 care cantareste cu toate acareturile in barca,in jur de 280kg,iar cu o elice solas cu pas de 11 si cu 2 persoane de greutate 80-90 kg,ajung la viteza maxima de aprox 30km/h

ionpescarul

Am iesit pe garla zilele trecute ,barca cu cort si motorul de 15 cai ,singur si cam 180 kg  bagaj.la vale blana cam 32 km ,la deal cam 28,29 km,cortul nu sa sinchisit de viteza ,mi-am facut griji degeaba.Dar trebuie atentie la rafalele de vant mai puternice ,mansa tinuta ferm.

ionpescarul

Consumul nu e mare deloc ,intre 3 si 3,5l/ora,la o medie de 30 km/ora.

https://youtu.be/7Rv3KI5f5zA

https://youtu.be/7T5L8xHgrg4

radu andritoiu

Perfect
Alt motor care si a gasit barca
In delta cu ele
so, keep floating for pleasure

mikcutu

Citat din: drmarius din Ianuarie 08, 2017, 01:19:28 AM
Legat de 2 timpi, cu noroc si multă răbdare noi am luat ultima generație de 15 cap 2 timpi de la Yamaha. ...

Salutare, legat de ce spunea colegul drmarius, stie cineva la ce motor se referea? Se poate un link, va rog?

radu andritoiu

Salut,
Un yami in 2 timpi si 13,5 cai
so, keep floating for pleasure

mikcutu

Sunt motore de generatie noua sau ceva care nu se mai fabrica?

Daca sunt motoare care inca se mai fabrica, se poate un link, te rog?