muzica

Creat de monica.lidia, Aprilie 21, 2011, 10:17:41 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bogdanpesc

Impresionant!
Traiasca familia ei si mediul in care traieste.

pelicanul

Clipul meu preferat, de vreo luna incoace. E de fapt descoperirea lui "bluewave".

Heineken Regatta 2014 Elvis is Back in the Building

modi

Mai baieti , ieri , pe un alt forum , mi-a fost dedicata o piesa ( Florio , vezi semnatura aluia ...  ;) )

http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=38&t=19&start=4304

O aduc si eu aici :

Cusco - Montezuma

corsarul

Citat din: modi din Martie 30, 2014, 07:59:01 AM
Mai baieti , ........ eu sunt acum la a patra vizionare a acestui clip ...... si nu-mi revin !  :o :o :o
Am cazut cu scaunu' , sa mor io !

Este absolut INCREDIBIL ce poate sa faca copilita asta ...... MUST WATCH !

Next Star: Elena Hasna, de doar 12 ani, din Targu Jiu, interpreteaza senzational "Je suis malade"
Abia acum am urmarit acest clip !....sunt de-a dreptul impresionat !
Dupa mine, merita toate premiile din lume...!!

tiganusmc

Dragilor , eu sunt mai nostalgic ,acum cand nu pot iesi pe apa , mai tematic ,sa zic asa si vin cu doua piese ... una de la ei si una de la noi .
Luati d'acilea :
https://www.youtube.com/watch?v=tzcJvDKOz58
https://www.youtube.com/watch?v=K9Qs8-BkiLw
Fishing cheaper than therapy

cristizz

Tipul asta are o istorie foarte interesanta:
Semneaza contract cu o CD, face niste albume de care nu aude nimeni in SUA si nu primeste mai nici un banut.
''Au contraire'' dintr-o intamplare un disc ajunge in Africa de Sud unde face furori la o petrecere. De unde incepe sa fie multiplicat si ascultat la greu. Se pare ca a influentat generatii intregi, care au crescut acolo cu muzica lui. Vanzarile explodeaza, dar nimeni nu stie cine e artistul. Drepturile de autor pleaca in SUA dar nimic nu ajunge la Sixto Rodriguez. A fost furat de unul care s-a pus ulterior sub protectia legii falimentului.
Apar legende .... zvonindu-se chiar si ca s-a sinucis in direct pe scena.
Doi sud-africani incearca sa-l gaseasca, ajung in State unde toate pistele li se inchid. I-au facut un site si l-au pus chiar si pe cutii de lapte. Tot intamplator, una din fiicele artistului gaseste site-ul si le scrie.
A fost primit in triumf in SA unde s-a relansat ....
Un artist sensibil care o viata a lucrat ca muncitor in constructii.

Rodriguez - Sugar Man

pelicanul

Citat din: cristizz din Aprilie 18, 2014, 11:14:18 PM
Tipul asta are o istorie foarte interesanta:
Semneaza contract cu o CD, face niste albume de care nu aude nimeni in SUA si nu primeste mai nici un banut.
''Au contraire'' dintr-o intamplare un disc ajunge in Africa de Sud unde face furori la o petrecere. De unde incepe sa fie multiplicat si ascultat la greu. Se pare ca a influentat generatii intregi, care au crescut acolo cu muzica lui. Vanzarile explodeaza, dar nimeni nu stie cine e artistul. Drepturile de autor pleaca in SUA dar nimic nu ajunge la Sixto Rodriguez. A fost furat de unul care s-a pus ulterior sub protectia legii falimentului.
Apar legende .... zvonindu-se chiar si ca s-a sinucis in direct pe scena.
Doi sud-africani incearca sa-l gaseasca, ajung in State unde toate pistele li se inchid. I-au facut un site si l-au pus chiar si pe cutii de lapte. Tot intamplator, una din fiicele artistului gaseste site-ul si le scrie.
A fost primit in triumf in SA unde s-a relansat ....
Un artist sensibil care o viata a lucrat ca muncitor in constructii.

Rodriguez - Sugar Man

Foarte bun, multumesc, frumos cadou de Paste!

cristizz

Mezi maica? Daca n-am citit cartea cand am fost mica ... acu' am vazut filmu' :)
Mai jos puteti vedea toata povestea.

Sugar Man

pelicanul

Uite aici https://www.dropbox.com/sh/wflj7feu51ydtyg/4BTmR08OnZ si cu subtitrare in romana. Foarte bun si filmul, Oscar pentru cel mai bun film documentar. Rodriguez nu a vrut sa participe la ceremonia de oscar.

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

modi

Mihaif99

Merci frate.    Am vazut asta toamna unul aici in Ottawa, in Bayward Market. Nu la nivelul celor postati de tine, dar oricum... l-am vazut pe viu.
+1