muzica

Creat de monica.lidia, Aprilie 21, 2011, 10:17:41 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Laurentiu N.

Cineva de culoare care stie f. bine ca din contrast apare stralucirea,asa ca isi foloseste vocea f. puternica,in mod brutal, contrastand cu sunetul dulce"al lui Lucille"[chitara lui]
http://www.vplay.ro/watch/yfbjdxr1/

Mihaif99

Pentru placerea dumneavoastra, muzica, imagine, dinamism.

http://vimeo.com/39140289

solpet

A trecut in nefiinta Jim Marshall, parintele amplificatoarelor de mare putere si cu un sound greu de egalat,  Marshall.

Cu greu s-ar  putea  numi vreuna dintre  formatiile  de rock cunoscute , care nu au folosit , cel putin o perioada aceste amplificatoare, mai ales pentru corzi.
Firma, fondata si condusa aproape 50 de ani de Jim a publicat o scurta retrospectiva http://marshallamps.com/
________
In trecutul ceva mai indepartat am "reinviat" cateva din acele amplificatoare.
Simplitatea si  robustetea lor erau de-a dreptul fascinante, cat si claritatea designului.

Mihaif99

Vali

Mihai, poate poti sa ne pui un link cu trupa aia de "colorati" pe a carei muzica dansam cu Stefan la Jurilovca :). Era misto tare muzica, dar habar n-am nici acum cine o canta.

Pana atunci, hop si eu cu trupa mea preferata de "colorati":

Les Négresses Vertes - La Bodega
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Mihaif99

Citat din: Vali din Februarie 26, 2013, 12:08:21 AM
Mihai, poate poti sa ne pui un link cu trupa aia de "colorati" pe a carei muzica dansam cu Stefan la Jurilovca :). Era misto tare muzica, dar habar n-am nici acum cine o canta.

Hehe, misto, uitasem despre negresele verzi :)
Bai Vali, nu mai spunde de Stefan si de Jurilovca ca ma apuca nostalgia. Cat de misto a putut sa fie. TOTUL!
Mi-e un dor de ma usuc! Muzica ar trebui sa o ai.

Vali

Cre'ca i-am gasit :):

Habib Koité & Bamada - Massakè

Si ca sa ne mai treaca dorul, mai bine continuam povestea de la Septemberfest, ca eu am intrerupt-o ca incepusem scoala, si greu tare cu timpu' liber :p.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pelicanul

Ștefan

Citat din: Mihaif99 din Februarie 26, 2013, 06:31:32 AM
Citat din: Vali din Februarie 26, 2013, 12:08:21 AM

Hehe, misto, uitasem despre negresele verzi :)
Bai Vali, nu mai spunde de Stefan si de Jurilovca ca ma apuca nostalgia. Cat de misto a putut sa fie. TOTUL!
Mi-e un dor de ma usuc! Muzica ar trebui sa o ai.

Mai, da ce de amintiri aveti! In capul meu e bezna. Ce negrese verzi?! ce dans?! Am insa o puternica senzatie ca a fost bine. Asa ca eu zic sa mai dati o fuga la Jurilovca, sa-mi procur si eu amintiri noi  :)

Mihaif99

Salut Stefan,

Les Négresses Vertes nu au cantat la Jurilovca.

Muzica africana a tot cantat in seara aceea dupa intoarcerea de la Cap Dolosman, mai inainte de lautareasca si de muzica patriotica :D
Unii dansau, altii curatau nucii vecinului :)) si cu totii se hidratau.

A fost memorabil acolo, mai ales excursia la cetate, pacat ca nu am avut timp si totul a fost din scurt si pe fuga.

Mersi inca odata!

modi

Cu valuri domnilor , ..... cu valuri !

Vitas - Lie, Ciocarlie

Goran & Kayah "TO NIE PTAK"

modi

Cum sa fac eu sa va implic masiv in topicul asta ?  ;)

Uite , io am primit azi o pereche de casti "smechere" . Toti au mei au tras la somn , eu stau in pragul extazului - riscand sa-mi bubuie creierii in cap - si bantui "Tubu' " dupa piese demne de-a le asculta la volum de nivel .... "Are you nuts?"

Iata ce impart cu voi in seara asta :

Yanni - For All Seasons (HD)

Vitas - Lucia Di Lammermoorr (il dolce suono).flv

Sarah Brightman - Fleurs Du Mal (Live In Vienna 2008)

modi

Citat din: Florio din Iulie 04, 2013, 10:39:24 PM
muzica (ei, na...trebuia sa induram si noi ceva :) )

Las' ca induram noi citindu-ti topicul !  :o :o :o :o :o
O fi bine ? Unii-s pe valurile apei , altii-s pe valurile muzicii , acasa , prizonieri in neputinta uscatului .........

Intrucat ai impartit cu noi valurile pe care le-ati taiat cu prova .... da-mi voi sa impart si eu cu tine si intreg echipajul tau niscaiva muzichie de-ascultat noaptea-n Delta la volum minim !  ;) Trust me , it's a "must watch" .....

( gata , tre' sa-mi schimb ceaunu' ! D-asta-mi iau !!! )

Hang Massive - Once Again - 2011 ( hang drum duo ) ( HD )

HANG MASSIVE: BEATS FOR YOUR FEET 2012 ( HD )

Florio

Citat din: modi din Iulie 04, 2013, 11:50:27 PM
Citat din: Florio din Iulie 04, 2013, 10:39:24 PM
muzica (ei, na...trebuia sa induram si noi ceva :) )

Las' ca induram noi citindu-ti topicul !  :o :o :o :o :o
O fi bine ? Unii-s pe valurile apei , altii-s pe valurile muzicii , acasa , prizonieri in neputinta uscatului .........

Intrucat ai impartit cu noi valurile pe care le-ati taiat cu prova .... da-mi voi sa impart si eu cu tine si intreg echipajul tau niscaiva muzichie de-ascultat noaptea-n Delta la volum minim !  ;) Trust me , it's a "must watch" .....

( gata , tre' sa-mi schimb ceaunu' ! D-asta-mi iau !!! )

Hang Massive - Once Again - 2011 ( hang drum duo ) ( HD )

HANG MASSIVE: BEATS FOR YOUR FEET 2012 ( HD )

Superb !

Nu stiu cum reusesc oamenii astia sa cante la asa ceva si nici nu e important. Reusesc si suna incredibil de bine .