MOTOR BARCA

Creat de nirolf75, Octombrie 01, 2017, 12:26:11 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

nirolf75

Buna ziua,

Unde pot gasi motare de barca sh? Ma intereseaza un motor de 30-40 CP, in 4 timpi, cizma medie(52 cm?). Am auzit ca prin Galati ar fi un magazin care comercializeaza motoare sh.
Multumessc

kama3

Era bine sa fi fost...
www.probarca.ro
Anunturile comerciale de pe pescuitul.ro, barcaholic.ro si bineinteles capcompas.ro
De asemenea olx.ro, lajumate.ro, etc.
Daca stii la ce sa te uiti cand iei sh e ok, daca nu citeste tutoriale de cumparat motoare sh de pe site-urile de mai sus si ia cu tine pe cineva care se pricepe.
Fiind vorba de motor mare ideal ar fi proba pe barca, in sarcina si nu in butoi.
Succes!

Haiduc

Salutare la toata lumea (am postat aici sa nu mai deschid un alt topic)

acum ca tot veni vorba de motoare, cu ce se poate curata carcasa motorului pe exterior de la capac pana la cizma de petele de apa  fara a deteriora plasticul.Am tot incercat cu tot felul de solutii(neabrazive) ce le putem gasi in gospodariile noaste(clin/ajax/etc)dar nu am ajuns la un rezultat care sa dea rezultate bune asa ca astept pareri si din partea voastra.
Numai de bine sa auzim.

cristi80

cristeache

Salut,

Eu am incercat cu un detergent de spalat motoare profesional(nediluat).A mers.

Cristeache

teo pes

Citat din: cristeache din Octombrie 02, 2017, 11:28:06 AM
Salut,

Eu am incercat cu un detergent de spalat motoare profesional(nediluat).A mers. daca este vorba de detergent pt motoare de barca este perfect, daca nu este dedicat este pericol pt carcasa de aluminiu! trebuie limpezit bine si gresat !

Cristeache
Viata i grea !!  Dar trece !!

siad

Citat din: Haiduc din Octombrie 02, 2017, 10:13:36 AM
Salutare la toata lumea (am postat aici sa nu mai deschid un alt topic)

acum ca tot veni vorba de motoare, cu ce se poate curata carcasa motorului pe exterior de la capac pana la cizma de petele de apa  fara a deteriora plasticul.Am tot incercat cu tot felul de solutii(neabrazive) ce le putem gasi in gospodariile noaste(clin/ajax/etc)dar nu am ajuns la un rezultat care sa dea rezultate bune asa ca astept pareri si din partea voastra.
Numai de bine sa auzim.

Salut

Asa zisele "pete de apa" sunt de fapt arsuri ale lacului/vopselei produse de actiunea soarelui asupra broboanelor de apa care,in cazul prezentat,actioneaza ca o lupa.

Incearca sa freci usor cu polish auto semiabraziv si daca tot nu merge, smirghel de apa(sa zicem de 2000) urmat tot de polish auto semiabraziv si polish neabraziv pentru luciu.

Spor la treaba

alexdav

Va salut,postez aici pentru a nu mai deschide un alt topic.In care gaura de reglaj trebuie sa stea motorul atasat unei barci pneumatice?Motorul este de 5 cp si barca de 3m.Cand l-am cumparat era in penultima gaura de jos in sus apoi la sfatul cuiva l-am mutat in ultima dar parca nu este la fel de eficient in pozitia asta.In care credeti ca ar trebui sa stea ?Sau cum se procedeaza sa vad pozitia optima?

bbl81

acela este un reglaj, deci tu ca si utilizator trebuie sa il incerci, pana gasesti varianta cea mai buna pentru tine in situatia data: daca ai mai multa incarcatura in pupa, sau in prova...etc. daca folosesti barca cu aceeasi incarcatura de fiecare data, ii gasesti pozitia optima, si nu prea mai umbli la el. Cand apar modificari aici(numar de persoane in barca, mutare greutate prin barca..etc) atunci modifici.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

alexdav

acig

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten