Reparatia primei barci!

Creat de ionut.udrea, Noiembrie 09, 2017, 08:44:14 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

siad

Citat din: Alex1958 din Noiembrie 23, 2017, 08:42:56 AM
Dar daca ai pune balamale si ai face un fel de gura de vizitare.
Dupa ce scoti barca din apa si golesti urmele de apa pe la dop, lasi capacul deschis, pui un dezumidificator (ceresit aero) si acoperi cu prelata de stationare. Asa stii ca ai barca tot timpul uscata la interior, adica nu putrezeste nimic, nu ingheata nimic si nu face osmoza.

Mi-ai facut ziua.
Cum am citit mesajul tau, l-am si comandat de la emag.
Sa traiesti 1000 de ani fara reparatii  :D

cristiantutuianu

Citat din: Alex1958 din Noiembrie 23, 2017, 08:42:56 AM
Dar daca ai pune balamale si ai face un fel de gura de vizitare.
Dupa ce scoti barca din apa si golesti urmele de apa pe la dop, lasi capacul deschis, pui un dezumidificator (ceresit aero) si acoperi cu prelata de stationare. Asa stii ca ai barca tot timpul uscata la interior, adica nu putrezeste nimic, nu ingheata nimic si nu face osmoza.
Da e o varianta
Dar ala ar trebuie sa fie un compartiment etans eu asa inteleg .Un compartiment etans nu e = cu rezerva de flotabilitate ?
Ce a zis neamtul "Ca daca vreau ca barca sa fie rapida,dar mai instabila,sa o las fara apa in fundul dublu,iar daca vreau sa fie stabila,dar mai lenta,mi a aratat un dop la pupa,pe care trebuie sa l scot pentru a intra apa in interior!"

radasous

Citat din: ionut.udrea din Noiembrie 22, 2017, 06:27:54 PM
Am inceput sa desfac motorul si am nevoie de kitul de impeller
Sper sa l gasesc!
Salut,
Cu motorul o sa te chinui un pic pana gasesti piese, Volvo a renuntat la outboard-uri de mult. Am si eu unul de 8.5 si il tin ca piesa de decor momentan din lipsa de piese pentru revizie, desi este functional.  Exista o firma in Olanda care vinde piese de schimb, doar ca nu comunica decat la telefon. http://www.marinhallen.nu/marinhallen.html
Cu putin noroc gaseti pe ebay, identifica pentru inceput tipul motorului, poate gasim prin colectia mea de documente ceva util.
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer