Monitorizare GPS in Delta

Creat de Alex1958, Decembrie 04, 2017, 08:42:23 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

peb5

Cea mai buna acoperire in delta o are Cosmote urmat in deaproape de Orange; are cea mai mare densitate de locatii.

byteworks

Chiar nu stiu de ce vreti voi sa faceti munca altora.

Parerea mea e ca orice sistem de urmarire continua este o intrare cu bocancii in viata personala, situatie atacabila oricand si pe multiple cai. Nu se poate face nicio comparatie cu flotele de masini care sunt proprietatea companiilor, sunt conduse si folosite in baza unor contracte explicite intre parti.

teo pes

Toate restrictiile ar trebuii puse gradual ! prin aplicarea in totalitate se vrea INCHIDEREA deltei pentru ....,,pulime" , visurile lui vantu si nastase ...s.a, sa delimitezi visual zonele strict protejate , sa interzici din an in an puterile mari , sa limitezi constructia , DAR CE SA MAI VRB EI NU AU BENZINA PT PATRULARI ! este o vrajala totala !,majoritatea pensiunilor nu platesc nimic si consuma si deverseaza aci nu are nica de zis marele guvernator?! elicoptere vin dimineata si pleaca seara ! pusca cate o roaba de cartuse !, are sange ? vrajeeeala !restrictii pt cei ce incurca ! gps ? , sa umble un motor? !!!unde dr santem oameni buni?  ;D
Viata i grea !!  Dar trece !!

Florio

Citat din: byteworks din Decembrie 06, 2017, 10:42:44 AM

Parerea mea e ca orice sistem de urmarire continua este o intrare cu bocancii in viata personala, situatie atacabila oricand si pe multiple cai. Nu se poate face nicio comparatie cu flotele de masini care sunt proprietatea companiilor, sunt conduse si folosite in baza unor contracte explicite intre parti.

Nici vorbă, Cosmine, nu doresc forumiștii să se instituie vreo restricție. Dar ele, restricțiile sunt pe cale de a fi impuse! Și ca orice măsură pe care o ia "statul", mă aștept să fie una abuzivă și slab gândită.
Discuțiile de aici sunt un brainstorming pentru a închipui ceva mai puțin abuziv. 

Alex1958

Citat din: byteworks din Decembrie 06, 2017, 10:42:44 AM

Salut,
Chiar prinde bine discutiilor un punct de vedere legal, pe care te rugam sa-l exprimi. N-ar putea fi crererea si acordul pentru un permis de acces ambarcatiuni in DD un astfel de contract explicit intre parti. Adica daca vrei in rezervatie cu barca atunci trebuie sa fii de acord sa fii monitorizat cu dispozitivul x, si sa respecti regulule de acces, pescuit recreativ, etc.
Asa cum zice si Florio incercam sa facem ceva util pe care sa-l punem pe tava ARBDD-ului ca sa nu ne trezim cu vreo alta absurditate gen ordinul de prohibitie pe 2018.
Si Teo are dreptate in priviinta accesului restrictionat in DD. Dar daca stam ca oile si nu spunem nimic pseudo-ecologistii gen noul guvernator al ARBDD vor crede cu adevarat ca pot legifera pe unde le tuna....

Haiduc

Salut
eu ma intreb daca cineva in masura citeste discutiile noastre de pe forum referitor la legile care vor sa le implementeze pentru a baga ceva la cap, dar dupa ce am vzt. ca si pescuit pe 2018 cred ca nu avem nici o sansa.Nu sa nascut inca icra care sa plece urekea si la nevoile celor multi, momentan sunt ocupati sa vada ce pot face sa ne ingradeasca viciul nostru drag si sa nu ii mai deranjam cu nimic.In curand o sa nestrangem prin ceva paduri sa ne aratam unii la altii ce am facut la barci si ce proiecte mai avem fiecare sa facem pe viitor asta daca nu cumva si Romsilva va pune ceva legi contra turtiri firului de iarba.

Discuțiile de aici sunt un brainstorming pentru a închipui ceva mai puțin abuziv. 
[/quote]7

dupa spusele lui Florio nu cred ca e cineva cu brain care sa faca ceva si kiar daca ar putea fi se va strica repede ex. Malinas al nostru de la care ma asteptam la altceva, dar na nu ne servesti pe noi  esti impotriva noastra  si tot ne vei servi asa ca....
Numai de bine sa speram ca auzim

AdrianZUZ

Citat din: Haiduc din Decembrie 07, 2017, 11:17:13 AM
...r asta daca nu cumva si Romsilva va pune ceva legi contra turtiri firului de iarba.

Asta au rezolvat de muuuult baietii veseli cu pusca in mana. Adica NU ai voie cu auto in padure. Toate drumurile forestiere sunt inchise circulatiei publice. Doar nu vrei sa sperii vanatorul sau drujba, ambele sunt niste chestii timide! Nu vrei sa sti cate autorizatii iti trebuie ca sa mai calci prin padure legal. Care padure oricum este proprietate privata intr-un procent urias.

Asa ca mai ramane in liziera la Snagov sa mai punem de o sueta ... ca pe lac oricum e rau.

radu andritoiu

salutare,
e clar in dd , noi pescarii sportivi, suntem considerati daunatori
chiar daca de cele mai multe ori suntem atata de sportivi ca nici nu intepam buza lu"  pestele
asta e, atata il duce capatana; de fapt cred ca asteptarile noastre erau prea uriase
ce draq il recomanda pe neica prezentatoru " ptr o asemenea insarcinare
snagovul, primavara tarziu-vara - toamna, a devenit o cloaca de partzaitori cu motoare mari sau plozii lor in calduri, de multe ori sub 18 ani, sau pe acolo, nu foarte citovi la cap, care plimba vreo fatuca ametita de viteza barcii
totusi pe vreme foarte rece, cand parvenitii se retrag in pesterile lor sclipicioase de pe mal, poti sa ai surpriza ca o dintoasa frumusica sa ti viziteze naluca, iar acum ma refer la stiuca
o varianta  este dunarea la oltenita, calarasi sau gr. , locatie pe care eu o prefer;
in aval, mult in jos, unde nu se mai incumeta careva  din motive de consum, sunt niste insule frumusele, cu plaje dragute, brajdate de rausoare , unde poti sa alergi ciuta in twisterul gol fara sa aiba nimeni treaba cu tine
surprizele aici se numesc : somnul [ la umbra}, salaul, carasul, crapul, avatul, mreana , rosioara
ptr mine dd va avea destinatie doar de hoinar pe canale si balti, baie in mare la sulina sau sf ghe[ aici exclus green ... ] si ceva stiuca in vremea ffffffffffffffff rece

so, keep floating for pleasure