Achizitie Barca Delta

Creat de lazarvlad, Noiembrie 10, 2017, 08:54:16 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ion78

Antonov Major....
Da, da, bat eu la tine in geam de dimineata cu o serie de trasoare ramase neexplodate la ultima aplicatie...haiduceasca,

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

ion78

Gata cu poluarea offtopic! Amus ne luam cartonas de admin... Ne auzim maine, seara buna!

lazarvlad

Salutare ,

Imi puteti spune parerea voastra despre barca Motocraft L420 , am discutat cu cei de la Motocraft si este la reducere de la 7990 RON la 6990 RON.

www.motocraftboats.com

Mersi de pareri.

radu andritoiu

am vorbit la repo
cel mai bine este sa votbiti direct
nr lor este o753192930

radu andritoiu

l420 : usoara si indestructibila, insa bord liber mic, zgomotoasa , iar
cred  ptr spinning cam greu de pesuit din ea neavand paiol

lazarvlad

Citat din: radu andritoiu din Noiembrie 16, 2017, 02:43:08 PM
l420 : usoara si indestructibila, insa bord liber mic, zgomotoasa , iar
cred  ptr spinning cam greu de pesuit din ea neavand paiol

Cred ca partea cu paiol, se poate rezolva repede cu o dusumea de scandura

Din ce m-am documentat , cred ca voi opta catre un Lotus Major de la Dima si Fii. Momentan astept sa vad daca se adopta sau nu legea propusa de la cei de la ARBDD cu Catch&Release.

radu andritoiu

nu te impiedica de o lege, care astazi e, maine nu
iti recomand an ul de 4.3
nu o sa fie vesnic cash and release [ in tigaie ]
am ajuns pescarii sportivi inamicii deltei
daca atata au inteles desteptii care ar trebui sa ingrijeasca de dd, asta e
suntem multi, de ce nu ne organizam sa facem noi o propunere de proiect, vb aia barcagii si pescari de toate felurile, uniti va

lazarvlad

Citat din: radu andritoiu din Noiembrie 16, 2017, 03:03:56 PM
nu te impiedica de o lege, care astazi e, maine nu
iti recomand an ul de 4.3
nu o sa fie vesnic cash and release [ in tigaie ]
am ajuns pescarii sportivi inamicii deltei
daca atata au inteles desteptii care ar trebui sa ingrijeasca de dd, asta e
suntem multi, de ce nu ne organizam sa facem noi o propunere de proiect, vb aia barcagii si pescari de toate felurile, uniti va
"iti recomand an ul de 4.3"
Nu am inteles ce ai vrut sa  spui prin fraza de mai sus, poti sa detaliezi Radu.

radu andritoiu

lazarvlad

Citat din: radu andritoiu din Noiembrie 16, 2017, 03:09:44 PM
an 4.3 = antonov 4,30

Din pacate as dori eu aceasta barca, dar ca sa obtii o astfel de barca este cu as spune ca Romania castiga Cupa Mondiala de la anul din Rusia ;D, i-am lasat mesaj pe facebook lui Vali, ca sunt interesat de o barca de la el, dar cred ca este foarte foarte ocupat.

Va doresc fir intins, sau cum se spune pe la Tulcea, rahat in traista!

radu andritoiu

lasa fb , ia legatura telefonic cu el
pana la anul ,  s ar putea ca rusia nici sa nu mai fie asa precum o cunoastem acuma
pregateste o surpriza, vei avea noroc
succes

lazarvlad

Citat din: radu andritoiu din Noiembrie 16, 2017, 03:26:15 PM
lasa fb , ia legatura telefonic cu el
pana la anul ,  s ar putea ca rusia nici sa nu mai fie asa precum o cunoastem acuma
pregateste o surpriza, vei avea noroc
succes
Nu am numarul lui Vali , daca il ai te rog sa mi-l trimiti printr-un mesaj privat.
Mersi,
O saptamana minunata

Vali

Pentru ca am fost mentionat mai sus, am sa scriu pe scurt cate ceva despre barcile pe care le fac.

Am intentionat si am reusit sa obtin maximul de barca la minimul de bani. Nu trebuie sa spun eu multe, spun suficient cei care au barcile. Barca e spatioasa, stabila, performanta, economica, aspectuoasa, foarte customizabila, si mai ales ieftina.

Totusi, exista 3 conditii care nu pot fi indeplinite simultan: repede, calitativ si ieftin. Fiind vorba de o barca facuta in intregime manual (nu la spray de roving sau alte prostii), si urmarind rigiditate maxima la minimul de greutate, asta cere timp.

Din cauza asta, si din cauza ca sunt deja multi amatori inscrisi, nu am cum sa dau pe cineva deoparte ca sa ofer prioritate noilor veniti. Lumea stie conditiile mele: veniti si va dati intai cu barca, si abia dupa aia facem orice discutie.

E foarte probabil ca in viitorul apropiat sa maresc "cadenta" productiei, dar cand va fi cazul voi anunta. Pana atunci, toata lumea deja incrisa isi va obtine barca dorita, si le doresc sa se bucure de ea ca toti barcagiii care deja o au.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau