Achizitie Barca Delta

Creat de lazarvlad, Noiembrie 10, 2017, 08:54:16 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

lazarvlad

Salutare tuturor,

Sunt nou pe forum, deci scuze daca postez unde nu trebuie.
Sunt interesat sa imi achizitionez o barca , care va fii folosit in principal in Delta Dunarii , mentionez ca pentru inceput voi folosi barca cu rame , dar probabil mai tarziu ii voi atasa si un motor.
Barca de fibra sau aluminiu?
Din ce am mai citit pe acest forum, despre discutiile anterioare, ar fii urmatoarele barci(ordinea este aleatorie), dar sunt deschis si catre alte optiuni:

- Romcraft 480 sau 510
- Lotus 490 sau Lotus Major
- River 510

Singura barca pe care am avut-o , este vechea lotca , ceea din lemn, dar din pacate acuma aceasta este doar piesa pentru gradina.
Bugetul disponibil pentru ansamblul Barca + peridoc ar fii undeva 2500 Euro, poate maxim 3000E daca negociez cu nevasta.
Ma intereseaza ca barca sa fie foarte sigura, stabila. Barca va fii folosita 90% pentru pescuitul la rapitor.

mariusm piesenoi111

Black Sea 510 fishing e o alta optiune de luat in calcul.
O am eu si o iubesc :)

lazarvlad

Citat din: mariusm piesenoi111 din Noiembrie 10, 2017, 01:38:43 PM
Black Sea 510 fishing e o alta optiune de luat in calcul.
O am eu si o iubesc :)
Mersi Marius, o sa tin cont de parerea ta

stefand600

Stefan D

jebraila

Salut! Am avut  Black Sea Fishing si Lotus Major(Dima). Black sea-ul gliseaza mai repede, merge mai tare, e mai spatioasa (te misti mai lejer in ea) dar la valuri nu sta la fel de bine ca Lotusul, nu e la fel de sigura.Asta e parerea mea. Cu restul barcilor nu am mers. Daca ai rabdare, am auzit numai de bine de barcile facute de Vali, sunt multe persoane care iti pot confirma acest lucru. Orice ai alege, sa ai timp si sanatate sa te bucuri de ea!

radu andritoiu

antonov 4.3 sau 5.1; m am dat cu ambele
sunt peste cu 10 clase
so, keep floating for pleasure

lazarvlad

Citat din: radu andritoiu din Noiembrie 11, 2017, 11:44:37 AM
antonov 4.3 sau 5.1; m am dat cu ambele
sunt peste cu 10 clase
[/quote
Am citit pe acest forum despre barca lui Vali, dar din ce am inteles este foarte ocupat,si se refacea dupa o boala, deci cam foarte slabe sperante, doar daca este cineva care vinde o astfel de barca,desi sansele tind spre zero.

radu andritoiu

cred ca sanse mai mari ai sa ti faca vali una, decat sa gasesti [pe careva sa se lipseasca de ea

Mike83

Salut
Nu am foarte mare experienta cu barcile din fibra dar si eu am fost de curand in cautarea uneia, asa ca iti voi spune concluziile mele.
Cea mai buna varianta este intr-adevar barca facuta de Vali, si daca nu te grabesti ai cam rezolvat problema. Din cate am citit pe forum este usor de folosit si la rame.
Un alt model care mie mi-a placut si arata intr-adevar foarte bine este Romcraftul 480. L-am vazut cand am fost sa ridic barca mea si am fost placut surprins. Doar ca este mai grea si cred ca te vei chinui putin fara motor, doar la rame.

Toate bune

lazarvlad

Citat din: Mike83 din Noiembrie 11, 2017, 02:03:42 PM
Salut
Nu am foarte mare experienta cu barcile din fibra dar si eu am fost de curand in cautarea uneia, asa ca iti voi spune concluziile mele.
Cea mai buna varianta este intr-adevar barca facuta de Vali, si daca nu te grabesti ai cam rezolvat problema. Din cate am citit pe forum este usor de folosit si la rame.
Un alt model care mie mi-a placut si arata intr-adevar foarte bine este Romcraftul 480. L-am vazut cand am fost sa ridic barca mea si am fost placut surprins. Doar ca este mai grea si cred ca te vei chinui putin fara motor, doar la rame.

Toate bune
Eu vreau sa imi cumpar barca iarna asta, sau pina cel tarziu de Paste , vreau sa fac o partida-doua de pescuit ,la vara-toamna viitoare
M-ar mai interesa si un peridoc pentru barca,daca stie cineva vreo firma cu preturi cat de cat rezonabile si calitate buna, dar in zona mea ,Brasov,Braila,Galati sau chiar orasul meu natal Tulcea
Am vazut ca la cei de la Romcraft un peridoc este 1000€+tva....si parca chiar nu as da pe un peridoc cat 75% pretul barci

radu andritoiu

salut
eu am un peridoc repo, cei de la slatina in produc
daca vrei te pun in legatura
au facut ceva reduceri ptr prietenii de pe forum

lazarvlad

Citat din: radu andritoiu din Noiembrie 11, 2017, 04:08:45 PM
salut
eu am un peridoc repo, cei de la slatina in produc
daca vrei te pun in legatura
au facut ceva reduceri ptr prietenii de pe forum

Salut Radu,

Chiar te rog, daca poti sa ma pui in legatura cu cei de la Slatina.
Mersi

ion78

Seara buna Radu, inca un prieten interesat de un peridoc pentru un Antonov, bineinteles. ;D

radu andritoiu

0726675591
rugamintea este sa mi aduceti aminte maine sa i sun
ce dimensiuni, ptr barca scurta sau cea mare?