HM19 de la Bateau

Creat de BogdanFerariu, Noiembrie 11, 2017, 08:42:42 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
so, keep floating for pleasure

timberland0910

Frumos lucrat , din curiozitate ,ce temperatura ai in zilele astea peste noapte? Eu cu rocket stove-ul fac ziua cam 38 grade iar peste noapte coboara cam pana la 17-18 grade .Am un termometru digital care masoara temperatura interioara/exterioara si are si functia de a inregistra temperatura minima si maxima atinsa.Asa pot vedea cat a scazut peste noapte..asta este https://www.germanelectronics.ro/auto/confort-auto/termometre-auto/termometru-digital-de-interiorexterior-atech-854237

BogdanFerariu

Citat din: timberland0910 din Februarie 25, 2018, 08:30:08 AM
Frumos lucrat , din curiozitate ,ce temperatura ai in zilele astea peste noapte? Eu cu rocket stove-ul fac ziua cam 38 grade iar peste noapte coboara cam pana la 17-18 grade .Am un termometru digital care masoara temperatura interioara/exterioara si are si functia de a inregistra temperatura minima si maxima atinsa.Asa pot vedea cat a scazut peste noapte..asta este https://www.germanelectronics.ro/auto/confort-auto/termometre-auto/termometru-digital-de-interiorexterior-atech-854237
38 grade? Cum sa lucrezi la 38 grade?
La mine fac 20-22, pot urca spre 27 da e super cald si nu are rost. De la 22 coboara la 14 zilele astea, da daca nu il las sa se stinga pot mentine o temperatura constanta.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

timberland0910

Citat din: BogdanFerariu din Februarie 25, 2018, 09:26:54 AM
38 grade? Cum sa lucrezi la 38 grade?
La mine fac 20-22, pot urca spre 27 da e super cald si nu are rost. De la 22 coboara la 14 zilele astea, da daca nu il las sa se stinga pot mentine o temperatura constanta.

Nu man , cum sa lucrez la 38  de grade ca nu-s taliban ...lucrez cam la 20-22 si dupa ce termin pe ziua respectiva umplu soba si urca maxim la 38 grade si peste noapte scade pe la 18 ☺

BogdanFerariu

Citat din: timberland0910 din Februarie 26, 2018, 01:15:31 PM

Nu man , cum sa lucrez la 38  de grade ca nu-s taliban ...lucrez cam la 20-22 si dupa ce termin pe ziua respectiva umplu soba si urca maxim la 38 grade si peste noapte scade pe la 18 ☺
Daca o lasi neumpluta, la cat scade?
Sau daca nu faci foc vreo 2 zile?
La mine erau 11 grade azi dimineata. De la maxim 22. Am si eu termometru deala de la lidl.

timberland0910

Citat din: BogdanFerariu din Februarie 26, 2018, 01:28:38 PM
Daca o lasi neumpluta, la cat scade?
Sau daca nu faci foc vreo 2 zile?
La mine erau 11 grade azi dimineata. De la maxim 22. Am si eu termometru deala de la lidl.

Daca nu fac foc deloc 2-3 zile scade cam la 9 grade daca nu e soare ..daca e soare chiar si fara foc temperatura nu scade sub 18 -20 grade (am 12 mp de termopan pe fata sudica)...la vara voi folosi o plasa de umbrire pe geamuri ca ma ia dracu de cald

BogdanFerariu

Am intors-o!
10 oameni, si o jumate de Unirea...

radu andritoiu

as zice, ca in zece, ai iesit destul de ieftin

timberland0910

Felicitari ...uite o metoda sa o intorci singur..  iti foloseste si la viitoare reparatii pe dedesubt

radu andritoiu

o idee buna, rotisor ptr barcute :D

BogdanFerariu

E foarte voluminoasa si trebuie sprijinita cel putin in 3 puncte. La o barcuta ceva merg rotisoare sau alte masinarii, dar la a mea cel mai simplu e cu lada de bere.
Ar trebui un rotisor imens si foarte solid, la costuri nici nu vreau sa ma gandesc.
La varianta cu oamenii, in 5 minute e gata si gata. Nu ramai cu rotisoru si nu costa nimic.

ion78

Unde mai pui ca berea e proaspata la fiecare intoarcere a barcii si la o temperatura corespunzatoare (.....consumului uman)  ;)

timberland0910

Citat din: BogdanFerariu din Martie 03, 2018, 04:28:00 PM
E foarte voluminoasa si trebuie sprijinita cel putin in 3 puncte. La o barcuta ceva merg rotisoare sau alte masinarii, dar la a mea cel mai simplu e cu lada de bere.
Ar trebui un rotisor imens si foarte solid, la costuri nici nu vreau sa ma gandesc.
La varianta cu oamenii, in 5 minute e gata si gata. Nu ramai cu rotisoru si nu costa nimic.

Ai dreptate , cred ca la prima mergea ...cate kg are pana acum ..estimativ?

BogdanFerariu

Citat din: timberland0910 din Martie 05, 2018, 08:21:27 AM
Ai dreptate , cred ca la prima mergea ...cate kg are pana acum ..estimativ?
La prima mergea sigur...
Nu am idee cate are, dar va trebui sa o cantaresc cand e gata. Cred ca pot calcula dupa materiale.

tox

Salut si felicitari pentru constructie!

Am cateva intrebari legate de constructie:
Ce biaxiala ai folosit?
Ai folosit mai mult de 2 straturi de biax?
Le-ai aplicat succesiv, pe ud?

Multumesc mult si spor la treaba!