un coleg din timisoara?

Creat de dany, Decembrie 24, 2017, 03:54:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Dragi timisoreni ....Am o barca de luat de la un concetatean de-al vostru si am nevoie de o mana de ajutor.Care ave-ti disponibilitate ,da-ti un semn va rog?
Tuica de pruna e pregatita!
vinul rosu la fel!

bbl81

Eu sunt plecat din tara, ma intorc in 28 cred. Daca nu este prea tarziu, putem discuta. 0722460582.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

alin66

Dani , poti sa ma suni la 0729026079

dany

multumesc de ajutor!
Am vorbit acum cu Alin si am primit dovada ca exista MOS CRACIUN!
Multumesc Alin!

dany

Am primit zodiacul de la Timisoara .Alin a fost la vanzator,a vazut-o,a cumparat-o ,impachetat-o ,pusa la curier si eu am primit-o cu nerabdare.Maine ies cu ea in probe.Barca este de 2,85 cu chila gonflabila si podina din placaj stratificat modulat cu ajutorul unor balamale de cauciuc dur.Motorizare max de 8cp.Maine pun un 10cp 2t ;D.....Nea Dany vrea senzatii...Multumesc mult de ajutorul dat,ALINE!
PS,Multumesc de disponibilitate Bbl81!

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dany

Am iesit pe lac motorizat cu 8 cp2t[cel de zece nu a fost disponibil] si a fost de ajuns.Singur in barca fara bagaj nu poti accelera la blana caci zbori efectiv.Am luat si a doua persoana dupa care barca nu a mai glisat.Era prea mult.Poate daca mutam motorul din trim la adoua gaura...Dupa ce am iesit m-am gandit la asta...O sa fie barca de companie a pilotinei si am s-o mai folosesc pe lacul din apropiere la stiucareli scurte.

sofinel65

salut Dany , nu o sa ocupe prea mult spatiu pe pilotina ? mai ales daca ii iei si motorul .
O barcă este o gaură în apă, înconjurată de fibră de sticlă, în care arunci bani ...

dany

Sus pe cabina,sau umflata dupa mine...

sofinel65

Eu pe cabina as vrea sa i montez un panou fotovoltaic .
O barcă este o gaură în apă, înconjurată de fibră de sticlă, în care arunci bani ...

dany