Placi miez pt compozite - Airex, Balsa, Atlas foam. Spuma PVC crosslinked

Creat de Vizita, Ianuarie 26, 2018, 10:40:50 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vizita

Salut,
am pus la vinzare cele de mai jos, in caz ca nu ma scapa o singura persoana de ele, poate va cuplati si le impartiti cum doriti. Un proiect inceput dar neterminat. Deoarece sint legat departe de tara, nu stiu daca mai are rost sa le depozitez. Poate construieste altcineva in sfirsit cu ele o barca. Aproximativ 192mp de placi de material. Se vind la pachete sau tot lotul, nu dau la placa. Placile variaza intre 12-30mm vedeti mai jos detaliile.
Cam 40kg de banda de fibra unidirectionala, triaxiala, quadriaxiala - benzi de 15-25cm latime, multiaxiale nu impletitura. Greutati mari, pt imbinari structurale 500-1000gr/mp

AIREX C70.90 (90kg) plain 12 mm - 2nd grade -105sqm (2nd grade means it is offcuts glued in huge blocks again and re-cut) 18EUR/sqm

ATLAS 130kg plain 15 mm -50sqm - this is a PIR foam (not PUR !!!) , datasheet available, pretty much same specs as Airex 8EUR/sqm

ATLAS 130kg plain 25mm - 8sqm 11EUR/sqm

ATLAS 100kg plain 20 mm -12.25sqm 10EUR/sqm

BALSA SB100 CK AL GR 12.7 MM (1/2") - 18.6sqm 12EUR/sqm

Cine ia tot lotul la 3000Eur primeste bonus fibra de carbon in valoare de aprox 700 eur si niste fibra de sticla banda, quadriaxiala, triaxiala, UD, descrise mai sus. Niste filler de fibra macinata.Placile sint ambalate cu folie stretch, ferite de UV, nu se degradeaza. Sint depozitate in Ovidiu , Constanta. Din pacate nu pot sa va arat poze, sint destul de departe de tara, dar daca cautati tipurile de mai sus le gasiti specificatiile.

Spumele au cam 300-350kg in total cred. Toate pachetele.

Spor la construit.
Florin