Harta rampe lansare ambarcatiuni

Creat de cristiantutuianu, Aprilie 18, 2019, 12:03:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

byteworks

Am in plan pentru acest an sa fac iesirea octombriana acolo, de unde intrebarea. Ma gandesc sa ma limitez la barcile mici, Broscuta, Motorca, eventual ceva caiace, dar daca descoperim o rampa si pentru ceva mai mare n-ar fi rau de stiut pentru comunitate - nu cred sa nu fie ceva pe malul estic al lacului Casla.
La fiecare iesire octombriana, in drum spre Delta cea mare, am remarcat lacul Casla ca fiind plin de pasaret. Cred ca mica Delta merita o vizita.

byteworks

Pffff, nimic aici din 2020!

Stie cineva o rampa in zona Harsova?

mdascalu

Salut,
La Giurgeni, barca se da la apa acolo unde trece bacul în Insula Mica. E o zona cu piatra și toată lumea da bărcile la apa acolo. Când ajungi la borcanul de politie (venind dinspre Viziru), faci stânga și imediat prima strada la dreapta, treci pe lângă cimitir pe o sosea asfaltata, iar mai apoi betonata și mergi pana când, intr-o curba ai sa vezi ruinele CAP-ului (un cadru din beton a unei constructii cu etaj). Acolo treci digul, e o curba, și printr-o pădure ajungi la malul Dunării. De acolo mai departe trebuie sa vezi bacul, iar pe mal masinii cu peridoc parcate.
Am fost eu în iulie, de plimbare cu barca e tare frumos, dar de pescuit e jale, dau electricienii ceva de groaza.... .
Mai bine treci cu bacul pe la Brăila și mergi în Insula Mare. La Marasu se poate da liniștit barca la apa.

La Vadul Oii, imediat după ce ai trecut podul, faci dreapta, traversezi localitatea, treci digul și prin pădure ajungi la malul Dunării. Vezi parcate pe mal mașinile cu peridoc.Nu este rampa.