Ateliere confectionat prelate

Creat de cristeache, Mai 02, 2018, 08:53:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristeache

Va salut,

Stie cineva prin zona Bucuresti ceva atelier de confectionat prelate dedicate barcilor?
Poate ar fi bine sa le grupam pt. toate zonele.

Multumesc,
Cristeache

lipan

Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

sixone

N-am nimic cu omul, dar are niste preturi care deobicei depasesc valoarea barcii + motor.. Era sa lesin cand mi-a zis cat ma costa o prelata.

junior9007

Am avut in lucru o prelata pt o barca  Temerar 575 la atelierul din Corbeanca(Dorobantu parca-l chema pe patron),Suma ceruta si ne-negociata a fost 600 lei insemnand mana lucru+materiale(capse,chingi.ata,adeziv,2stilpi de sustinere pt interiorul barcii,etc),Naterialul pt prelata a fost al meu.In aceeasi bani a mai confectionat din materialul ramas o husa pt motorul barcii-Suzuki 25V Twin ,care a venit ca o manusaNu cred ca mi-a cerut mult,asta se intampla acum vreo 5 ani.La vremea respectiva cunoscusem pe cineva(tot  barcagiu),care ma sfatuia sa merg in Saftica-unde omul era vecin de casa cu tatal celui din Corbeanca,si care de asemenea se ocupa de cumult inainea baiatului sau de confectionarea prelatelor de barca.Nu credca or fi multe ateliere prelate barci la Saftica.O intrebare nu strica.Fara a fi banuit de reclama,eu personal am fost multumit de pret la acea data.

cristeache

Nu mai stie nimeni alte ateliere?
Sau macar un loc de unde pot cumpara un material pretabil pt o prelata?

Multumesc,
Cristeache

bbl81

eu am sa incerc Cordura, sa vad daca rezista pentru o husa de barca.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Alex1958

Salut,
Eu mi-am facut prelata de stationare la un atelier de prelate de TIR la iesirea din Bucuresti pe DN1A inainte de centura.
Nu mai retin cum se numea. M-am dus cu prelata veche si mi-au facut un pret OK -cu materialul lor (ceva poliplant) si foarte repede.
Prelata de mars mi-am facut-o cu material Sunbrela de la Yacht TNG cusuta la Tulcea.
Acum vreo trei ani am vazut la salonul nautic un material american excelent. Il distribuia o firma din Tulcea, dar nu mai stiu nimic de ei.
Daca te intereseaza iti dau un mesaj pe privat....

cristeache

Citat din: bbl81 din Mai 14, 2018, 03:12:48 PM
eu am sa incerc Cordura, sa vad daca rezista pentru o husa de barca.

Salut,

bbl, de unde iei cordura? Ai ceva link sau adresa?
Ms.

@Alex
Multumesc, Alex. Poliplantul e varianta de rezerva. Iti dau pm.

bbl81

in Timisoara am gasit la un magazin. arata ca un fash mai gros, ei zic ca este Cordure, eu nu ma pricep, si nu pot sa ii contrazic. di el mi-am facut Biminitop-ul. problema este ca nu are culori, doar ceva rosu, si gri-albastrui...
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

corsarul

Citat din: Alex1958 din Mai 14, 2018, 03:18:45 PM
Salut,
Eu mi-am facut prelata de stationare la un atelier de prelate de TIR la iesirea din Bucuresti pe DN1A inainte de centura.
Nu mai retin cum se numea....
Bicom Pa Impex srl....daca nu ma insel ?! ;D ...si au si foarte multe accesorii... bride, chingi etc.