Velier in rate

Creat de Captan, Iunie 16, 2011, 04:33:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Captan

Vand aceasta barca cu vele. Pozele sunt de actualitate. Vreau sa-mi cumpar una mai mare. Detalii la  mob 0722466528.
Construita la Galati, L=6 M, l=2.6, pescaj fara derivor=0,45, cu derivor=1,45. Barca este din fibra de sticla. Se vinde cu vele, ancora,peridoc(nu e standard), etc. Email:bgd70fl14@yahoo.com
PRET NEGOCIABIL 3000 EURO sau va las pe voi sa apreciati.
Salutari
ACUM SI IN RATE!!!!!

Captan

Acum pret 2000 euro. Oferta de sarbatori!!!

lipan

Are cineva o teslă să-mi dea și mie?
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Vali

Daca vrei, iti dau eu o barda, Nicule :D.
Acum la modul serios, barca lui Bogdan-captan este o barca foarte misto, e velierul "tip 2" construit pe vremea lui Ceasca la cooperativa Bratesul Galati. Cel mai mare avantaj al barcii e ca se poate tracta cu orice masina, pe un peridoc simplu (fara franare suplimentara), fiind o barca usoara. Am mai scris despre barca asta aici: http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,270.0.html .
Iar pretul actual e un pret bun, avand in vedere ca din ce-mi amintesc, barca are si arborada si velatura (mai multe ne poate spune captan). Daca esti dispus sa vinzi catamaranul Sea Eagle, eu zic totusi sa vorbesti cu captan, daca o da in rate sau daca e dispus sa "va combinati" in vreun fel, s-ar putea sa nu mai ai nevoie de tesla sau barda :P. Eu ma ofer sa va fiu mediator in tranzactie (am destule tranzactii reusite la activ ;)). Daca se bate palma, braconieru' te ajuta dupa aia sa faci barca "boboc", la fel cum am stabilit si cu Gabi cu barca lui grasana si cracanata :D.
Ce zici, captanule ;)? La o adica stiu si pentru tine o barca care s-ar putea sa-ti placa ;D. Hai ca ma opresc, sa nu ma fugariti dupa aia ca sunt braconieru combinator ...
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Captan

Eu sunt total de acord daca lipan se hotareste. Mai ales ca pe la sfarsit ianuarie-inceput febr plec iar in voiaj si abia la venire ma innoiesc cu alt barcaz. Intr-adevar barca trebuie cosmetizata putin. Acum am pregatit-o de iarna, este invelita in capota si catarg coborat. Dupa cate am vazut, sarturi si straiuri ar trebui schimbate, dar mai merg si astea vreun an,doi,doar ca-s ruginite. Am ridicat-o pe butuci ca sa nu stea pe roti, dar, ma repet ptr cel care o vrea mai cosmetizata are vreo 2 saptamani de lucru. Eu am folosit-o asa cum este si mi-a fost foarte bine si utila ca doar nu o duceam la expozitie ci ma plimbam. Velele sunt intr-o casa, intinse sa nu mucegaiasca si sunt f.bune.
Astept sa va hotarati. Eu oricum imi iau alta, chiar daca o dau pe asta sau nu.
Salutari

Captan

Vali, care-i barca aia care s-ar putea sa-mi placa? Baga poze sau link, please.