Peridoc Italia

Creat de AdrianZUZ, Iunie 09, 2018, 09:53:53 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

AdrianZUZ

Buna ziua,
Am si eu o rugaminte catre cei care au experienta cu adus barca din Italia!
Stiti in ce conditii se poate aduce pe roti un peridoc italienesc? Ce acte trebuie sa aiba jucaria pentru a nu avea probleme in Austria, Ungaria...
Nu stiu daca macaronarii elibereaza numere provizorii legale sau nu.

As putea pleca si cu o platforma auto de aici, si sa pun peridocul pe ea, dar arata crunt o barca de 6.5m pe peridocul ei, catarata pe o platforma auto ....  cred ca depaseste cotele de lungime....

Multumesc

timberland0910

Citat din: AdrianZUZ din Iunie 09, 2018, 09:53:53 AM
Buna ziua,
Am si eu o rugaminte catre cei care au experienta cu adus barca din Italia!
Stiti in ce conditii se poate aduce pe roti un peridoc italienesc? Ce acte trebuie sa aiba jucaria pentru a nu avea probleme in Austria, Ungaria...
Nu stiu daca macaronarii elibereaza numere provizorii legale sau nu.

As putea pleca si cu o platforma auto de aici, si sa pun peridocul pe ea, dar arata crunt o barca de 6.5m pe peridocul ei, catarata pe o platforma auto ....  cred ca depaseste cotele de lungime....

Multumesc
Din italia nu se dau numere provizorii..Doar daca iti lasa numerele pana acasa si le trimiti tu inapoi..Cu platforma daca esti persoana fizica si ai nesansa sa te opreasca pe teritoriul italiei primesti amenda .Cel putin asa era anii trecuti .Ca sa efectuezi transport cu platforma tre sa fi persoana juridica ..nu tine sa le spui transporti in scop personal 😉..

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

teo pes

Agati tu un peridoc de acasa sau de la Arad si hopa in Italia, sui barca pe el si peridocul Italian il demontezi si l incarci in barca si masina,  simplu ! ;)
Viata i grea !!  Dar trece !!

AdrianZUZ

Multumesc de raspunsuri.  Momentam am chiar prea multe variante ;D ... si masina si platforma sunt pe firma, pe firma am si o licenta ARR transport in regie proprie ... poate sa lase si italianul numerele pe peridoc si sa vina  in tara pe asigurarea existenta .... parca vad ca solutia vine din Grecia  ;D ;D ;D