Ajutor

Creat de Crishunter, Iunie 06, 2018, 08:58:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Crishunter

Buna ziua , am citit si am tot citit posturile voastre referitoare la barcile cele mai recomandate pentru dunare si delta si pe langa o multime de informatii foarte utile am tras o concluzie si anume ca tot nu stiu incotro sa o apuc . Asa ca apelez la ajutorul si experienta voastra intrucat am vazut ca multi dintre voi au multa experienta in lucrul cu barcile , pe apa si pe uscat si cu amabilitatea de care ati dat dovada sper sa-mi pot clarifica problema. Problema in sine consta in alegerea variantei pe care sa merg si aume , modificarea unei barci deja existente si adaptarea ei pentru pescuit si plimbari pe dunare si in delta pentru care nu am motor si varianta doi sa ma pun pe lista de asteptare la Vali si cand o fi sa vina o veni. Pana atunci ma descurc cu un pescarus cu un tohatsu de 9,8 cp. Multumesc anticipat pentru intelegere si astept sfaturile voastre.

Mike83

Salut
Daca ai cu ce sa te dai si nu esti presat, alege barca lui Vali.
Eu nu am mai putut astepta si am luat un Romcraft 510 pe care am dat 2600 de euro.
Si maine l as da pe o barca facuta de Vali...

Crishunter

Am vazut in timp si am si mers cu majoritatea barcilor care sunt pe piata la categoria asta ,dar toate au cate ceva care te nemultumeste iar preturile nu sunt chiar mici incat sa zici ca nu onteaza daca trebuie sa platesti sa mai faci modificari iar la unele nici nu prea mai ai cum . Pentru a ajunge pe lista lui Vali aveti cumva un contact sau care este cel mai probabil termen de executie al unei barci ?

bbl81

salut,

si eu am fost pe lista de asteptare a lui Vali dar ..nu am mai putut astepta. am luat un Romcraft 470. ca si finisaje ii f ok, dar nu cred ca merge ca si barca lui Vali cu acelasi motor.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Crishunter

Intrucat am scris mai sus ca nu am inca motor as vrea sa stiu daca aveti idee cat de bine se preteaza un motor de 25 de cp in 4 timpi pentru barca lui Vali . Cel mai probabil va merge incarcata cu 2-3 persoane + sculele de pescuit ( lansete, momeli ,etc ). Nu de alta dar am ochit un motor sh care arata si functioneaza foarte ok si as vrea sa stiu daca ma bag sau nu .

pava

Am avut pe barca 510 construita de  Vali un motor de 15 cp Mercury 4T , glisa fara probleme cu 2 persoane si bagaje , am scris , prin 2016 , cum se compoarta . In concluzie 25 e ok dar o sa vrei mai mult dupa 1 an  :D. Bun ar fi un 30 sau 40 din prima  8)

iulian_cioclin

Citat din: pava din Iunie 07, 2018, 10:02:54 AM
  Am avut pe barca 510 construita de  Vali un motor de 15 cp Mercury 4T , glisa fara probleme cu 2 persoane si bagaje , am scris , prin 2016 , cum se compoarta . In concluzie 25 e ok dar o sa vrei mai mult dupa 1 an  :D. Bunar fi un 30 sau 40 din prima  8)

Sunt curios cum merge barca ta cu 40 cp? Ce viteza prinzi singur in barca? Merge barca apupata din cauza greutatii motorului? Si pe mine ma bate un gand sa sar la 40 cp

Vali

Si eu care ziceam ca sunt oameni seriosi pe capcompas :P. Intreaba omul ceva, si toata lumea o da in barca lui Vali :D.

Va dati seama ca glumesc, si multumesc celor care ma recomanda mai departe. Chiar ieri am mai fost contactat de inca 2 barcagii potentiali, acum sa vad pe unde scot camasa...

@Cristi (crishunter): daca ai in vizor (si) barca mea, ne auzim la un telefon, trimite-mi te rog numarul pe privat cand ai timp.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Crishunter

Multumesc Vali pentru telefon si pentru sfaturi , sa-ti de-a Dumnezeu sanatate si putere de munca .

dorely

Exista si colecționari de antonovuri :)

dorely

Pentru cei f grăbiți, se poate rezolva un an de 5.10. Vali știe

pava

Citat din: iulian_cioclin din Iunie 07, 2018, 01:14:29 PM
Sunt curios cum merge barca ta cu 40 cp? Ce viteza prinzi singur in barca? Merge barca apupata din cauza greutatii motorului? Si pe mine ma bate un gand sa sar la 40 cp

Sunt multumit de cum merge . In aval , fara vant apa linitita , 2 pers max 60 km /h 5700 rpm , amonte 52 Km . Daca sunt singur fara bagaje la viteza mare merge f putin apupata dar poti regla din trim (motorul prins pe un suport de plastic care are unghi plus unghiul oglinzii , e suficient spatiu de reglaj din trim pentru toate situatiile ). Toate astea cu o consola  pozitionata pe la mijocul lungimii barcii .
Nu recomand 40 HP cu guvernare la maner , este prea multa greutate in pupa , daca esti singur in barca .

Intersect

Citat din: pava din Iunie 08, 2018, 09:41:29 AM
Sunt multumit de cum merge . In aval , fara vant apa linitita , 2 pers max 60 km /h 5700 rpm , amonte 52 Km . Daca sunt singur fara bagaje la viteza mare merge f putin apupata dar poti regla din trim (motorul prins pe un suport de plastic care are unghi plus unghiul oglinzii , e suficient spatiu de reglaj din trim pentru toate situatiile ). Toate astea cu o consola  pozitionata pe la mijocul lungimii barcii .
Nu recomand 40 HP cu guvernare la maner , este prea multa greutate in pupa , daca esti singur in barca .

Comanda la maner cu un 40 c.p are ZiuaMarinei si pot spune ca merge mai mult decat bine. Adevarat ca si-a facut niste mici modificari in prova barcii.
Born to fish,forced to work!!!

Vali

Citat din: Intersect din Iunie 08, 2018, 10:16:33 AM
  Comanda la maner cu un 40 c.p are ZiuaMarinei si pot spune ca merge mai mult decat bine. Adevarat ca si-a facut niste mici modificari in prova barcii.

Culmea e ca la Dragos nici oglinda nu are unghiul optim, si totusi barca se misca bine. La prima proba in 2014 am stat eu in chisc, dar dupa aia Dragos s-a obisnuit si o birjareste din picioare, ii lipseste doar biciu' :D.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pava

Citat din: Intersect din Iunie 08, 2018, 10:16:33 AM

Probabil are mai multa greutate in prova , din ce stiu eu bandeaza cand e singur in barca