Forum > Servicii, scoli nautice, inchirieri, turism

Scoala nautica si permis D in zona Galati - Braila

(1/3) > >>

valyxman:
Salutare,

Am si eu o intrebare pentru cine cunoastea sau a obtinut deja de informatii referitoare la obtinerea unui permis D in Zona Galati sau Braila.
Mai exact e vorba de un prieten care vrea permis D, este locat in Suceava si logistic vorbind e mult mai usor pentru el in zona mentionata.
As aprecia si o aproximare a costurilor cu scoala, Capitania si ce o mai trebui (ce trebuie la dosar e lamurit deja ... foto, copii, psihologic, medical...).
Daca e cazul pot fi contactat pe mesaj si sau la tel, watsup 0748926174 si ii transmit eu prietenului ce e de facut.

Daca esa Suceava mai aproape de Bucuresti il indrumam eu aici :) dar nu e si ca la noi toti serviciul e pe primul loc deci timpul limitat...

Multumesc!

kama3:
Oficiile de capitanie nu organizeaza examene? Ca ar fi mai aproape Bicazul

Vali:

--- Citat din: kama3 din Iunie 14, 2018, 03:12:03 pm ---Oficiile de capitanie nu organizeaza examene? Ca ar fi mai aproape Bicazul

--- Terminare citat ---

E vorba de scoli de navigatie, nu de examene. Spuneti daca stiti care scoli sunt aici pe la noi, care se merita etc. Eu sunt rupt de subiectul asta, din care cauza l-am rugat pe valyxman sa intrebe pe forum.

valyxman:
Sincer nu stiu. si eu m-am gandit la bicaz dar nefiind sigur am zis Galati -Braila ca oricum e mult mai aproape decat Giurgiu unde am dat eu.
Si sa poata rezolva in cat mai putine deplasari eventual doar una pentru examen e doleanta lui ca timpul e mare problema la el ... sincer nu stiu cand o sa iasa cu barca ... da probabil are planuri de concediu si pescuit in Delta si de inchiriat vreo barca cu motor mai mare de 5..

valyxman:
Da scoala de navigatie cat si examen (cum ziceam el spera sa rezolve intr-o vizita ambele).

Merci Vali. cam am obiceiul sa vorbesc incalcit si neclar... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â