Alt aviz catre navigatori

Creat de Vali, Iunie 19, 2018, 11:23:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Alex1958

Salut,
In principiu nu ai voie pe senalul navigabil dar baietii pot fi abuzivi, chiar daca o tii pe langa maluri si dai de necazuri. Pe de alta parte la vale ar trebui s-o tii pe senal ca sa beneficiezi de curentul favorabil. Deci ...
In alta ordine de idei, daca barca este pe peridoc ia-o la remorca si tracteaz-o pana la Tulcea, Murighiol sau Mahmudia. Esti mult mai bine dpdv economic.
Bafta!

cristi2010

Am peridoc si cred ca asa o sa fac! Are idee cineva cam cat costa parcarea (masina + peridoc) la Murighol sau Mahmudia?

kama3

In primul rand navighezi, nu navigi.
Naviga doar analfabetii de la ANR (aia cu avizele). Lumea civilizata navigheaza.
In al doilea rand, e mult mai economic sa te duci cu peridocul.
In al treilea rand, legal ai voie sa mergi pe unde te lasa RND-ul, nu ANR-ul. Dar cum traim in Romania, ai doua variante. Sa faci cum zice legea dar asta inseamna cateodata nervi si timp pierdut, sau sa eviti senalul cand e ANR-ul in zona. Mergi pe limita senalului ca in caz de ceva sa iesi din senal si sa poti sa nu recunosti ca ai fost pe acolo.

cristi2010

Da, asa este, corect este navighez, la prezent. Cred ca din graba si neatentie am scris asa. De fapt corect era sa spun ca voi naviga,la viitor.

mdascalu

Citat din: cristi2010 din Septembrie 27, 2021, 05:33:11 PM
Am peridoc si cred ca asa o sa fac! Are idee cineva cam cat costa parcarea (masina + peridoc) la Murighol sau Mahmudia?
Salut,
În Mahmudia - mașina și peridoc 15 lei/ zi,  tel. 0747599113, D-na Mioara.