Construcție barcă de pescuit.

Creat de andrei_zelko, Iunie 22, 2018, 07:05:32 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

andrei_zelko

Bun găsit,
Doresc să construiesc o barcă de pescuit de tipul Jon Boat, la care o să îi pun un motor de 4cp, barca o voi folosi la pescuit pe râul Mures. Ca și dimensiuni 3,2m lungime şi 1,2 lațime. O să folosesc placaj de mesteacăn de 9mm, o să îl cumpar de la Holver, pt că depozitul este aproape de mine. Puteți sa imi ziceți de ce mai am nevoie, eventual sa imi puneti un link, de unde le pot cumpara. Mulțumesc frumos, săptămâna viitoare as vrea să mă apuc de treabă.

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

dany

vezi SEVEN in postarile mele...apropo vezi ca am ce-ti trebuie!...tot in postarile mele
succes!

diles

pentru corpul barcii e prea gros placajul de 9 e de ajuns de 6,nu are rost sa ingreunezi barca inutil avand in vedere ca va fi o barca care sa va da la apa cu mana si probabil se transporta pe porbagajul masinii.sa faci fundul barcii cat mai lat 110/115pentru o buna stabilitate si flotabilitate.

crysty

Asa cum spunea Vali la un moment dat, cred ca trebuie sa incerci sa contactezi pe cineva care fie are o asemenea barca fie a cumparat o asemenea barca si sa incerci sa te dai cu ea sa vezi daca este ceea ce ti-ai dorit. Altfel vei investi ceva banuti si la final poti fi total demoralizat pentru ca nu iti place comportamentul pe apa sau altceva. Una sunt planurile si alta feelingul tau despre cum merge barca. Sunt cativa membrii pe forumul capcompas care si-au facut barci asemanatoare sau chiar la fel - contacteaza-i si poate faci vre-o proba pe apa sa te poti dumiri daca este ce iti doresti, si deasemeni poti vorbi cu ei despre particularitatile construirii ei.

andrei_zelko

Vă mulțumesc pentru sfaturi, luni sau marți o să merg sa cumpăr placajul. Vă salut!

timberland0910

Citat din: andrei_zelko din Iunie 23, 2018, 01:29:15 PM
Vă mulțumesc pentru sfaturi, luni sau marți o să merg sa cumpăr placajul. Vă salut!

salut .eu am construit o barca de 4 m ×1.7 m din placaj de plop de exterior de 10 mm ..canrarea 100 kg aprox . Placajul l-am luat de la Welde .. holverul e mult mai scump am un topic cu dayboat 4 m ...acolo poti vedea barca si daca te pot ajuta cu ceva , cu mare placere

brad

Salut,
daca esti din Bucuresti eu am una construita din placaj de 6...e pe apa de 5 ani si rezista...poti veni cu motorul sa vezi cum te intelegi cu ea...eu o folosesc cu electric.