Dezastru printre barcagii-Siretul a rupt pontoanele de pe Siret

Creat de bradutzu, Iunie 30, 2018, 10:17:50 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

Azi Siretul a rupt pontoanele de la Chivu si dupa ce pontoanele s-au lovit de picioarele podului benzilor transportoare a scufundat o parte din barci
Sa auzim numai de bine!

cristi80

De asta era in seara asta agitație pe Dunăre, am văzut vreo 2-3 bărci tractate de alte bărci și la rampa de la bac scoteau din apa o barca foarte murdara.

iulian_cioclin

Grija mare cei care aveti barcile la apa. Vine Siretul foarte mare. De la vale de Focsani Siretul este imens. Nu stiu daca a ajuns varful viituri la Galati

kama3

Din ce am aflat vreo 6--7 barci s-au scufundat. Eu am avut noroc, pe a mea au agatat-o repede, n-a ajuns nici pana in banda. Vreo 4 erau trase la mal acolo, 2in dreptul benzilor, iar la debarcaderul primariei erau vreo 5.
Maine dimineata ma duc sa o trag pe peridoc pe a mea. Daca pot ajuta pe cineva, cu cea mai mare placere.
O parte din pontoane erau agatate de pilonii de la benzi. Daca pleaca la vale si aia e cam naspa daca agata ceva in aval.

Intersect

Citat din: bradutzu din Iunie 30, 2018, 10:17:50 PM
Azi Siretul a rupt pontoanele de la Chivu si dupa ce pontoanele s-au lovit de picioarele podului benzilor transportoare a scufundat o parte din barci

O mai aveai și tu la Chivu?
Born to fish,forced to work!!!

bradutzu

Eu nu mai aveam barca acolo!
Imi pare rau de baietii care aveau barcile acolo!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Citat din: bradutzu din Iulie 01, 2018, 12:53:16 PM
Eu nu mai aveam barca acolo!
Imi pare rau de baietii care aveau barcile acolo!

Am văzut multe filmări, dezastru. Unele sunt salvate,dar alea de la pilonii podului sunt duse. Nu știu restul care au ieșit pe Dunăre,inclusiv aia mare Zeus.
Born to fish,forced to work!!!

bradutzu

am inteles ca au mai fost gasite si pe Dunare cateva si una scufundata pe plaja "dunarea"
Urat eveniment!
Pacat de barcute dar bine ca nu a patit nimeni nimic!
Sa auzim numai de bine!