Sonar Lowrance hook 2 4x bullet skimmeer

Creat de danielmeirosu, Iunie 28, 2018, 02:03:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bbl81

intreaba-l pe Zoran Wiener, pescuit la clonc, pe fb. el le comercializeaza si le cunoaste foarte bine, a facut si tutoriale despre asta. ps: este si amabil.

Mult noroc!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

toni tl

Asa am sa fac. Elit-ul l-am luat la indicatiile lui. Acum nu am vrut sa il deranjez. Multumesc!

scm_ro

Zilele astea trebuie sa ma decid si eu ce imi cumpar. Te rog daca ai timp sa ne spui ce ai aflat.
Multumesc.

Zodiac

Si eu sunt inca interesat de subiect . Cred ca la 1 Septembrie ar trebui sa intre niste...reduceri . Am renuntat la ''avionul'' pe care il voiam . Ce stiu acum :
- ca va fi un Lowrance
- de 5 , nu de 7 cum voiam
Cine stie pe scurt care e deosebirea intre Hook , Hook 2 , Elite , TI si TI 2 ?
A luat cineva harta aia de 510 lei cu Romania si Bulgaria de la Lowrance ? E ceva de capul ei ? Merita banii ?

cristi80

Eu am un Elite de 5, cu gps, harta am luat-o gratis de pe net, am colindat delta cu gps-ul de pe sonar fara probleme.(nu vad de ce ai da 500 lei pe o harta) Merge f bine si la clonc,se vad structurile f ok, pt pescuitul salaului.

Zodiac

Merci ! Cred ca la asta ma voi orienta si eu !

toni tl

Zoran spune că nu este nici o diferență între ele. Unghiul conului este de 20grade la 200mhz și după părerea lui ajunge la 40. Așa că am două sonare identice și este posibil să scot unul la vânzare. Ambele sonare le-am folosit la clonc și garantez că sunt foarte bune.

bbl81

Citat din: toni tl din August 22, 2019, 03:48:41 PM
Zoran spune că nu este nici o diferență între ele. Unghiul conului este de 20grade la 200mhz și după părerea lui ajunge la 40. Așa că am două sonare identice și este posibil să scot unul la vânzare. Ambele sonare le-am folosit la clonc și garantez că sunt foarte bune.

ce sonare ai?care vrei sa il vinzi? Am hook 5 si as vrea ceva ecran mai mare.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

toni tl

Sonarele sunt : Un Elite 4x chirp si un Hook 4x chirp. Ambele sunt cu ecran mai mic. Inca nu m-am hotarat pe care il pun la vanzare.