Sonar Lowrance hook 2 4x bullet skimmeer

Creat de danielmeirosu, Iunie 28, 2018, 02:03:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

danielmeirosu

Va salut !! A folosit cineva sonarul lowrance hook 2 4x bullet skimmer la clonc ? Arata bine ? Nu arata nimic ? M ar interesa niste pareri....

scm_ro

Am vandut barca cu tot cu sonar pe ea.
Inainte am avut un sonar simplu, care imi arata adancimea si temperatura.

Pt cea care o sa vina, vreau sa imi iau un alt sonar.
Bugetul este pana in 900 RON. M-am oprit la cel din titlu sau la http://www.totalfishing.ro/sonar-garmin-striker-plus-4-p-92562.html

Puteti sa imi spuneti va rog daca le-ati folosit si cum se comporta, sau daca aveti alte recomandari?
Multumesc

bbl81

cat de bun ar fi acest Garmin nu stiu, dar ectanul f mic sigur o sa te chinuie..mai ales cand mai bate si soarele ...
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

scm_ro

Deci ai recomanda lowrance pt display-ul mai mare?
La caracteristici se pricepe cineva?

toni tl

Toamna trecuta am vrut eu sa cumpar un sonar Lowrance hooc 2 4x de la Zoran spunandu-i ca vreau sa il folosesc si la clonc. Omul fiind corect si cu bun simt mi-a spus ca el nu recomanda modelul acesta pentru ca nu vede montura recomandandu-mi un Lowrance elite 4x chirp foarte bun la clonc . Am cumparat modelul recomandat de Zoran dar nu am reusit sa pescuiesc cu el. L-am probat pe apa sa vad cum functioneaza si am fost impresionat. Cat despre Garmin  pot spune ca i-si face treaba cu toate ca are ecranul putin mai mic. Am pescuit cu el la clonc si pot spune ca vede bine si montura si somnul.

scm_ro

Elite 4 chirp sare din buget. Poti sa imi spui te rog de la Garmin ce model ai avut? Cel pus de mine in link?

toni tl

Garminul nu a fost al meu. Este al uni prieten cu care am iesit de cateva ori la clonc. Nu sunt absolut sigur dar parca este modelul striker 4 gps. Eu foloseam un hummibird 210. Lowrance-ul l-am luat second hand.

dusan

Ia ti  hock 4x chiprp.  Eu il am. Vei fi mulțumit .vede bine substratul si la somn e f foarte ok

toni tl

Poate cineva sa ma lamureasca daca exista vreo diferenta dintre sonarele Lowrance elite 4x chirp si Lowrance hook 4x chirp. Din punctul meu de vedere par identice. Multumesc anticipat

bbl81

Citat din: toni tl din August 19, 2019, 08:57:30 PM
Poate cineva sa ma lamureasca daca exista vreo diferenta dintre sonarele Lowrance elite 4x chirp si Lowrance hook 4x chirp. Din punctul meu de vedere par identice. Multumesc anticipat

modelul 'hook' nu cred ca are GPS.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

12iuli34

12iuli34

Toate modelele cu x nu au gps dupa catr stiu eu. O zi buna.

dany

teo pes

http://ww2.lowrance.com/en-SG/Products/Elite/Elite-7-CHIRP-en-sg.aspx
Asta este modelul ce l am de 5ani, inainte cu 10 ani am avut un Pirania 2 ;D
Cu elitul asta o sa raman mult timp, poate nu crapa!, dar a meritat tot efortul
Asa ca din experienta spun sa faci calculul la banii care I pierzi pe ceva inutil decat cat dai in plus pe ceva de durata si care ti este complet in ce ti trebuie!
Viata i grea !!  Dar trece !!

toni tl

Nu este vorba de cheltuit banii. Le am pe amandoua. Elitite 4x chirp il am din toamna trecuta iar hook 4x chirp l-am primit acum. Ambele le-am folosit la clonc si ambele functioneaza identic si sunt foarte bune. Eu ma gandeam ca modelul hook poate are unghiul mai mare la con. Stiu ca modelele hook2 au con de 40 . Nu stiu si nu am gasit nicaieri caracteristicile sondei de la hook 4x chirp.