0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eu am kolibri 360 si este termosudata. Am vorbit cu Serghei si am luat alba in aceasi bani ca cea verde. Am pt ea un selva de 15cp 2t dar mi-ar place un 20cp. Am iesit de cateva ori pe lac cu ea si este ok. Intr-o luna am sa o incerc si pe mare.
Din PVC - nici nu discut, cel puțin cele ce se comercializează, mi se par bune pentru copii la gârlă (mai ales dacă nu-ți iubești copiii! )Soluția optimă mi se pare hypalonul [...]
Dar dacă te-ai hotărât pentru un motor până în 5 hp, încearcă să găsești unul de 3 - 5 cai, în doi timpi. Sunt motoare foarte simple, ușor de întreținut și - mai ales - cu greutate foarte mică. Spor la cumpărături!
Pe Dunare cu kolibri km 300 si motor mercury 5 cp singur in barca cu bagaj pt pescuit stationar 27 km/h in aval si 22 in amonte.Cu inca o persona in barca nu reusesti sa glisezi si prinzi maxim 6 km/h in amonte de iti vine sa cobori si sa o impingi
Bobinutza, dupa cum ti-am spus, eu am una 360, luata anul trecut in toamna. Chila gonflabila si podea din tego marin, cu aluminiu pe margini.Pe apa, cel putin pe lac (Mihailesti si Snagov) sta bine, taie valurile ok. [...] Dupa cum ti-am spus am pt ea un 15CP in 2 timpi. Cu 2 adulti si 2 copii gliseaza, dar nu am trecut de 26-27 km/h. [...] In august o sa o pun si pe mare,iar daca am net o sa iti postez niste impresii. O sa stea 2 sapt pe apa in continuu si o sa vad cum se comporta.