CAUT!! Yacht / Barca / Salupa pt o petrecere

Creat de Innotrics, Iulie 17, 2018, 01:14:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Innotrics

Salut!

As dori sa inchiriez o ambarcatiune pentru a organiza petrecerea burlacilor unui prieten.
Perioada: in jur de 6-8 Septembrie.
Numar de persoane: aproximativ 10.
Buget: Negociabil in functie de barca si durata

Daca sunt proprietari de barci, doritori sa ajute astept ofertele voastre.
Multumesc!

Alex1958

Salut,
Laudabila intentie dar nu cred ca ai nimerit locul de cautare potrivit.
Utilizatorii acestui forum isi iubesc ambarcatiunile si nu le-ar expune la asa o actiune.
Incearca la cei care inchiriaza vaporase pe la Tulcea. Iti pun un nr pe Mesaje Private.
Bafta!

Vali

Pe bune daca asta nu mi-a sunat cam asa: "Care-mi da si mie nevasta lui o tura, sa fac cu ea petrecerea burlacilor". Si sunt sigur ca majoritatea celor de aici au simtit la fel...
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Bogdan

Incearca la Maria Ta travel and Adventure sau Arcturus Yacht. sunt societati care sunt axate pe asa ceva ( ma rog, iesiri , plimbari, etc.)
Noi, pe acest forum suntem "barcagii"care ne impartasim sfaturi, impresii si tinem la ambarcatiunile noatre, drept pentru care nu avem intentia sa le dam la produs. Cu mici exceptii, nici nu sunt potrivite pentru asa ceva.

Alex1958

Citat din: Vali din Iulie 17, 2018, 08:58:10 AM
Pe bune daca asta nu mi-a sunat cam asa: "Care-mi da si mie nevasta lui o tura, sa fac cu ea petrecerea burlacilor". Si sunt sigur ca majoritatea celor de aici au simtit la fel...
N-am vrut sa sune chiar asa dar cam asta am gandit....

sebba

In Grecia nu vrei? [emoji41]

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

Innotrics

@Vali: Nu am cerut nevasta nimanui :)))))))))))))
Dar na.. daca asa a sunat, ce sa zic ...  n-am intentionat sa ofensez pe nimeni. Si sincer nu prea vad motiv de ofensa in cererea mea. Ok, la prima vedere poate ca suna a cocalareala. 10 martalogi, matoi cu burtile in soare.. Da` nu e asa. Am mai organizat party-uri de genul (nu pe barca), si a fost civilizat. Ba chiar si gazda s-a simtit bine cu noi.

In fine, multumesc celor care mi-au dat recomandari. Voi contacta persoanele respective.

@Sebba mi-ar placea maxim in Grecia, dar ... din pacate nu ne permite bugetul.
Vrem sa ramanem local, pentru ca nu e numai barca in planul nostru.

Numai bine!

Danillo4x4

Citat din: Innotrics din Iulie 17, 2018, 01:14:30 AM
Salut!

As dori sa inchiriez o ambarcatiune pentru a organiza petrecerea burlacilor unui prieten.
Perioada: in jur de 6-8 Septembrie.
Numar de persoane: aproximativ 10.
Buget: Negociabil in functie de barca si durata

Daca sunt proprietari de barci, doritori sa ajute astept ofertele voastre.
Multumesc!
Intra pe all4boats, suna la nr de telefon din site. Cu asta se ocupa, iar barca e la Limanu

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

kama3