Pareri motor selva pike 9.9

Creat de Filipescu Alin, August 23, 2018, 03:45:01 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Filipescu Alin

Buna ziua,am gasit un motor la cineva din Ploiesti,este vb de un selva pike 9.9 din 2016,a mai avut cineva acest motor?la ce ar trebui sa fiu mai atent tinand cont ca experinta mea in motoare de barci este 0,stiu doar cate ceva din ce am mai citit pe forumuri :( .Pretul motorului este de 1300e,fara rezervor.Merita sa fac aceasta achizitie?Multumesc.Rog stergerea acestei postari din vanzari,n am fost atent.

teo pes

Citat din: Filipescu Alin din August 23, 2018, 03:45:01 PM
Buna ziua,am gasit un motor la cineva din Ploiesti,este vb de un selva pike 9.9 din 2016,a mai avut cineva acest motor?la ce ar trebui sa fiu mai atent tinand cont ca experinta mea in motoare de barci este 0,stiu doar cate ceva din ce am mai citit pe forumuri :( .Pretul motorului este de 1300e,fara rezervor.Merita sa fac aceasta achizitie?Multumesc.Rog stergerea acestei postari din vanzari,n am fost atent.
Nu!
Viata i grea !!  Dar trece !!

Filipescu Alin

Puteti sa mi oferiti cateva argumente?nu ma deranjeaza greutatea de 40kg.Altele care ar mai fi?pretul?sunt problematice?Multumesc!

scm_ro

Nu stiu cine iti face service la nevoie. Intreaba la yamaha, caci se poate sa fie copie dupa yamaha si sa te ajute ei.
La pretul ala poti sa gasesti o marca de motor cu service si piese.

Filipescu Alin

pai selva sau yamaha e tot acolo din cate am citit pe forumuri,chiar daca n ar fi,am posibilitatea sa ajung in it saptamanal....dar nu stiu nimic de el ca si motor....mai ales ca ar fi primul meu motor,si nici nu cunosc pe nimeni  din ploiesti care ar putea sa mi dea un sfat,sa si dea o parere...