TEAPA BARCA STORM SUCEAVA DE EVITAT!

Creat de Filipescu Alin, Septembrie 04, 2018, 03:58:01 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Filipescu Alin

Buna ziua,acum 3 spatamani,cautand o barca pneumatica pe olx,m am gandit sa l sun pe unu  Dan,numarul lui de telefon este: 0757 930 082 am stabilit toate detaliile in legatura cu livrarea acesteia ,dar m a rugat sa l astept 2 saptamani,ca atunci primiste marfa,avand rezervarea facuta in delta peste o luna de zile,am spus ok,va astept,nu i nici o problema.Dupa 16 zile,vazand ca n am fost contactat,m.am hotarat sa l sun,si surpriza,nu a mai raspuns nimeni!(am incercat de cel  putin 10 ori sa l contactez in 3 zile)ultima oara l am sunat cu nr ascuns,a raspuns si cand i am zis pt ce il sun,mi a inchis telefonul.Noroc ca mai am doua sapt pana la plecare si am reusit sa o comand de la o persoana din siret,pe nume romeo.Evitati aceasta persoana ca sa nu patiti ca mine!numai bine va doresc dragi colegi!

bobinuta

Citat din: Filipescu Alin din Septembrie 04, 2018, 03:58:01 PM
Buna ziua,acum 3 spatamani,cautand o barca pneumatica pe olx,m am gandit sa l sun pe unu  Dan,numarul lui de telefon este: 0757 930 082
[....] Evitati aceasta persoana ca sa nu patiti ca mine!
[....]
Noroc ca mai am doua sapt pana la plecare si am reusit sa o comand de la o persoana din siret,pe nume romeo.

Nu cunosc persoana respectiva (Dan), dar cunosc detalii despre piata de barci gonflabile ucrainiene. Nu cumparati o barca decat cu acte si hartii in regula, cu garantie, etc.
STORM sunt produse de AQUA-STORM din Ucraina:  https://aqua-storm.com/  .
In lista lor de contacte, https://aqua-storm.com/en/contacts/  , veti gasi urmatorii reprezentanti pentru Romania :

CitatRetail store in Romania:
Cucos Constantin, Tel.: +40 757 930082,  e-mail: barcistorm@gmail.com
Siret Suceava: sc.STORM SIRET.srl , Tel.: 004 0746 421 721, 004 0754 292 414,  e-mail: storm.siret@gmail.com
Despre dl. Romeo ( tel. 0754 292 414) stiu ca aduce barcile STORM din Ucraina si ca este un om foarte serios. Nu stiu daca este sau nu dealer autorizat, dar nu am gasit feedback-uri negative despre dumnealui, iar cativa dintre clientii care au cumparat barci STORM de la dansul, sunt multumiti de achizitiile facute (am discutat cu acestia).

Totusi, luati in calcul faptul ca barcile STORM sunt asamblate prin lipire cu adeziv, care nu este la fel de rezistenta in timp precum tehnologiile de asamblare prin termosudare (de ex. barcile ZODIAC sau ucrainiencele ELLING) sau sudura cu inalta frecventa (KOLIBRI). Diferenta de pret o veti resimti in special la rezistenta in timp.
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube