Excursie Mila 23

Creat de pasek, Septembrie 04, 2019, 03:01:38 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pasek

Dragi colegi, vreau sa ajung la pescuit la Mila 23 in prima jumatate a lui octombrie. Vom fi 6 pescari si am dori sa stam 3 nopti, de joi pina duminica. Imi puteti recomanda niste locuri unde sa sun ?
Ca cerinte ar fi : 2 mese pe zi, conditii de cazare decente  ( baie in camera, curat, camere cu ferestre ), posibilitatea de a inchiria  3 barci cu motor 15- 20 cai, transfer Tulcea - Mila 23
Ca idee, pina acum am stat la Monea dar vreau altceva, cel putin in privinta cazarii.
Va multumesc

Intersect

Born to fish,forced to work!!!

Vali

Salut Mihnea, noi am fost la Vali Trofimov, conditii foarte bune. Mai sunt colegi care iti pot da detalii.

Vali are niste barci, dar nu stiu daca le da la inchiriat, stiu ca de obicei le conduce el. Cel mai bine vorbiti cu el daca va hotarati.

Nu mai am numarul lui, dar il gasesti pe facebook, aici: https://www.facebook.com/vali.trofimov?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCa-M5wDYAnVJ1XdJOxvuTRzJgPIAZbXTFyVpOfdXmoYiRIBUOXlsYuGTjdzOg7viexkZUH6tM_-QX0

El este cel care m-a ajutat acum 2 ani,cand am pierdut si apoi am regasit motorul Mariner pe canalul Sontea :).

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pasek

Multumesc mult pentru raspunsuri. Pina la urma am aminat cu o saptamina plecarea si am rezervat la Gigantfish la Marian Mincu. Nu sint sigur dar parca l-am vazut si pe aici... Sper sa nu fie vreamea prea rea in perioada aceea. Poate imi puteti indica unde sa incerc la salau si somn ( clonc)

mariusm piesenoi111

Salutare
Daca stai la Marian iti spune el toate locurile bune.
E un băiat de nota 10 plus

pasek

Multumesc ! E coleg de forum ?

mariusm piesenoi111

Nu cred că e pe aici dar e pe altele....de pescuit firește

Mihai-Andrei Manea

Salutare,
Si noi am stat la Marian in Aprilie...recomand! [emoji16]
Pe cota asta asa scazuta, aprox. 60 la Tulcea, pestele il vei gasi pe apa adanca. Prima optiune de la Pensiunea Gigant Fish este gropanul de la intersectia Dunarea Veche cu Sontea...faci 3 min cu barca pana acolo. Este un loc bun, dar greu de pescuit si cam aglomerat. Inainte sa il pescuiesti trebuie sa iti faci harta batimetrica...altfel nu ai sanse. Poti da doar la spinning sau stationar...salau si somn. Tot la spinning poti incerca si alte intersectii, respectiv dunarea veche cu sulina, dunarea veche cu ingusta, sulina cu caraorman. La clonc, consider ca trebuie sa iesi direct pe Sulina.
Fir intins!

Sent from my iPhone using Tapatalk

pasek

Multumesc foarte mult pentru ponturi. O sa le notez si o sa le incerc.  De harta batimetrica am auzit cite ceva dar nu stiu cam cum sa o si realizez... mai sap...

mariusm piesenoi111

Vis a vis oarecum de Marian e pensiunea lui Forgo
La intrarea pe canalul de lângă pensiune(nu cel care intră în spatele pensiunii) ci ala perpendicular (imi scapă acum numele) e un loc super de crap la niște cioate
Iti arata Marian (se da din barca )
Ii spui ca stii de la Marius si Andi(stie el despre cine e vorba)
Fir intins si ține-ne la curent
Poate asa mai animam forumul asta pleostit de caldura :)

pasek

Dragi colegi, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si ponturi. Sincer, nu ma asteptam sa divulgati asa de multe . Stiu ca aflarea unui loc bun se pescuit necesita mult timp pierdut, rabdare si resurse. Inca o data, apreciez mult informatiile si atunci cind ne vom intilni in persoana, voi fi pregatit cu niste beri !