cumpar rasina epoxidica+intaritor

Creat de bbl81, Noiembrie 21, 2018, 08:00:05 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

are cineva rasina si intaritor de vanzare? era o firma de la care cumparam rasina pentru pardoseli, era ieftina, dar nu mai stiu cum se numeste firma...
rog contact daca aveti careva.

Multumesc/.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Vali

http://www.europlastic.ro/

Produsul se numeste Top Epoxy Amorsa, si se vinde la kit de 4 kg rasina + 2 kg intaritor.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bbl81

bbl81

@Vali,

am vopsea epoxidica bicomponent..ar fi buna sa lipesc cateva bucati de placaj intre ele ca sa fac un Jack plate?

Vali

Cred ca merge, desi nu e la fel de dura ca rasina curata. Ca sa fii sigur, asigura ansamblul si cu niste holzsuruburi de inox.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bbl81

Danv

Cea mai ieftina epoxidica se gaseste aici:www.alchimexpert.ro.Se numeste amorsa epoxidica .....dar nu dau cantitati mai mici de 21 kg(17,5+3,5).Totul la 400 lei cu transport!!!!!

dany

Ai folosit de la ei?Am intrat pe pagina lor si nu am gasit produsul amorsa epoxidica!?
poate trebuia sa ''sap''mai mult...

Danv

Produse,pagina 2,"amorsa epoxidica anticoroziva Ecostick".Pe pardoseala de beton a mers bine.In descriere spune ca se poate aplica pe orice suprafata ,bineinteles cu respectarea pasilor ca la orice aplicare de produse bicompoente(curatare,degresare....)

Danv

In urma discutiilor cu ei mi-au spus ca se poate aplica pe lemn,metal,suprafete din ciment,etc.....Pretul este 18 lei/kg plus 19 lei transportul prin curier.Asa a fost oferta cand am luat eu.

dany

diles

danv,se vascozitate avea rasina,se preteaza la laminat fibra,contine solvent?

Danv

Este pe baza de solvent,teoretic se poate lamina cu el,dar este pigmentat deja(gri),nu este transparent.Ca vascozitate,am aplicat cu trafaletul si pensula pe pardoseala.

dany

Parere:Pigmentul care este in rasina  va satura prea repede suprafata lemnulu[placajului] supus laminarii si laminarea v-a fi mai de suprafata.Un lemn laminat[stratificat] cu rasina epoxidica absoarbe in adancime[depinde de lemn sau placaj]si in caz de forte f. mari sa zicem se va rupe fibra sau laminarile intre furnire nu unde s-a folosit rasina....
poate un test ar fi mult mai util!

Spinoza

Citat din: Vali din Noiembrie 21, 2018, 08:05:48 AM
http://www.europlastic.ro/

Produsul se numeste Top Epoxy Amorsa, si se vinde la kit de 4 kg rasina + 2 kg intaritor.
Flower of Life e facuta cu rasina de la ei si reparatiile de anul trecut tot cu asa ceva.
Nu sunt eu vreun "doctor" in rasini, dar nici reclamatii nu le pot face, doar cuvinte de lauda.
PS. Si vopseaua (dupa care am alergat in van mult timp), tot de acolo am luat-o.

PSS. Ca sa nu ai probleme, amestecul rasina-intaritor fa-l masurand masa, nu volumetric.
"Curata ograda ta, bucura-te de curatenie si lasa gunoiul vecinului acolo unde vecinul insusi l-a pus."
Nicolae Steinhardt