Am nevoie de ajutorul vostru

Creat de catabixi, Decembrie 11, 2018, 07:57:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

catabixi

Buna seara. Vă rog să mă ajutați și pe mine in achiziționarea unei bărci, folosita pentru pescuit sportiv( sa fie sub 7 m musai) numai în Marea Neagră. Ce model de barca stabilă îmi recomandați???

calin1967

Raspunsurile sunt atat de multe si tu ai pus atat de putine informatii... de exemplu unde o tii. Daca ai un loc la mare probabil ca o lotca e o varianta buna. Daca nu, probabil iti trebuie peridoc. Daca vrei sa te duci zilnic si esti prin zona tot timpul, o barca de lemn poate fi o optiune, daca te duci din cand in cand una de fibra. Daca vrei sa tragi un pui de somn dupa-amiaza ar fi buna una cu cabina (si frigider pentru bere). Daca vrei sa ajungi repede, una care gliseaza. Daca iti place luxul, una cu canapele de piele si loc de stat gagicile la plaja. Daca esti indemanatic una mai rapanoasa pe care s-o reconditionezi, sau una construita de tine.... si-asa mai departe

acig

Salut Catabixi,
Problema nu este simpla si trebuie bine documentata vis-vis de multe aspecte care trebuiesc clarificate.
Ti=am trimis un mp
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten