Husa marș

Creat de gabriel.c, Decembrie 18, 2018, 09:17:50 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut,ma poate cineva ajuta cu un sfat despre un atelier unde pot să-mi fac o husa de mars pentru o cabinata shetland .Am cerut o oferta de la cineva de pe net dar e scump rău .

Danv

Nu te astepta la preturi sub 800 E.In orice  atelier preturile se invart in jurul sumei de 4000 lei.Doar in regie proprie iese mai ieftin.

Alex1958

Salut,
Ce Shetland ai?
Materiale: Sunbrela sau similar, material transparent, fermoare, plasa de tantari poti lua de la magazinele specializate- exemplu Yacht TNG-preturile sunt cam pe acolo, nu mici dar ...
Manopera, mie mi-a cerut 1500 lei in 2014 in Tulcea. In asta au intrat laterale in doua variante cu mat transparent si plasa de tantari si spate numai cu material transparent. Atasez un deviz estimativ la YACHT TNG - am cumparat metariale de la ei dar n-am facut-o la ei ca aveam barca in Bucuresti atunci.
Un sfat: vezi proiectul sau discuta cu meseriasul inainte sa croiasca sa nu te trezesti cu surprize.
Bafta!

stefand600

Incearca la Nemesis BoatsTulcea. Eu acolo am facut inchidere la semicabinata NORDAN. Capotina, pereti laterali cu geamuri, bimini si un rand de pereti laterali cu plase de tantari si sunt OK la preturi.
Stefan D

Alex1958

Ai facut-o cu materialul ala american?
Cum ii zice?

stefand600

386 sau asa ceva. acelasi pe care il foloseste si Dorobantu.  Este made in GB .
Stefan D

Danv

Preturile pe care le afisam mai sus sunt cu tot cu structura de inox(pliabila) si montaj.Si eu tot Nemesis recomnad....desi cu drumul pana la Tulcea tot ca la Corbeanca ajungi daca esti din zona Bucuresti.

gabriel.c

Salut,barca e shetland 536 ,la Corbeanca cu sunbrela vroia 8500 RON ....deci 800 euro e parfum ...O sa încerc la Tulcea.
Dar pe cei care au trecut deja prin achiziția /confecționarea in regim propriu ii rog să-mi recomande ce materiale au folosit dacă sunt multumiți de ele .
Mulțumesc

Danv

Exagerat!!!mie i-mi ceruse in jur de 1000 euro pentru o barca de 5.1m, cu inchidere de la parbriz spre pupa, aproximativ 2.2m.A fost doar o discutie telefonica fara sa vada barca.Intre timp au intervenit alte prioritati si am amanat lucrarea.Cu Nemesis din Tulcea am luat legatura tot telefonic si conform descrierilor mele ,pretul transmis pentru inchidere cu prelata mars(fara plase tantari) se  situa undeva sub 1000E,cu mentiunea ca pretul final se discuta cand aduc barca.

gabriel.c

Am văzut ceva discuții mai vechi aici pe forum și câțiva colegi discutau de cineva care face huse pentru bărci la un pret mai bun dar nu pomeneau decât de un nume :Lăcrămioara .
Are cineva idee cine e persoana asta?

timberland0910

Citat din: gabriel.c din Decembrie 19, 2018, 10:46:46 PM
Am văzut ceva discuții mai vechi aici pe forum și câțiva colegi discutau de cineva care face huse pentru bărci la un pret mai bun dar nu pomeneau decât de un nume :Lăcrămioara .
Are cineva idee cine e persoana asta?

Www.Nautica-Shop.ro

gabriel.c

Multumesc ,o să-mi încerc norocul și la ei .

Alex1958

Citat din: gabriel.c din Decembrie 19, 2018, 06:50:51 PM
Salut,barca e shetland 536 ,la Corbeanca cu sunbrela vroia 8500 RON ....deci 800 euro e parfum ...O sa încerc la Tulcea.
Dar pe cei care au trecut deja prin achiziția /confecționarea in regim propriu ii rog să-mi recomande ce materiale au folosit dacă sunt multumiți de ele .
Mulțumesc
Omul din Corbeanca cerea cam 3000 RON acum 4 ani. Inseamna ca i-a mers bine....
Cei de la Nemesis venisera cu materialul ala -care mie mi-a placut mai mult decat Sunbrela caci era dens si rigid- si vindeau si materialele. Am vreo doua fermoare care mi-au cedat dintre cele luate da la Yacht TNG- tipul cu dinti mari de plastic. Restul s-a comportat OK in 4 ani. Unul din fermoare mi l-au schimbat la Nemesis si e foarte bun. Cu al doilea m-am chinuit dar cred ca la primavara il schimb. Si capsele sunt foarte importante!
Ceea ce recomand eu este sa fie plasa de tantari si in spate. Daca stai pe balta vara cand e zapusala, sa permita circulatia aerului.
Bafta!

gabriel.c

Ce fel de capse credeți că sunt potrivite pret/calitate?

timberland0910

Citat din: gabriel.c din Decembrie 20, 2018, 07:31:31 AM
Multumesc ,o să-mi încerc norocul și la ei .

Pai nauticashop e Lacramioara de care intrebai tu mai sus ☺