Sfat achizitie motor

Creat de alexdav, Februarie 11, 2019, 11:08:42 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alexdav

Si eu cred ca un motor nou nu ar trebui sa aiba probleme mult timp daca il intretii.Cred ca raman la Yamaha.Asteptam expo

alexdav

M-am hotarat la Yamaha,din pacate nu gasesc vreun dealer la Bucuresti.Stie cineva vreunul?Am gasit la Tulcea sau la Giurgiu.As vrea totusi in Bucuresti.

Alex1958

Salut!
Yamaha are reprezentanta pe centura Bucurestiului cum vii dinspre vest (sos Targoviste sau DN1A) spre DN1. Mergi incet si vezi ca scrie mare pe cladire. Si eu am avut un Yamaha de 25 CP  din 2007 si l-am operat fara nici o problema 10 ani. Nici noul proprietar nu s-a plans...
Bafta!

alexdav

Multumesc pt raspuns.Un site sau un numar de contact de la aveti aveti?

alexdav

Am gasit ceva pe net pe strada Odaii .Acolo sunt?

Alex1958

Da, dar vezi ca adresa te poate insela. E chiar pe soseaua de centura care inainte se numea soseaua Odaii. Nu mai stiu numele oficial acum.

alexdav

Am inteles.Multumesc.O sa merg maine pana la ei .

bss

Eu aici mi-am facut revizia la motor :
https://www.listafirme.ro/motodynamics-srl-5692980/
Era o d-na Daicu foarte amabila la receptie. Din pacate nu mai am nici un nr de telefon.

alexdav

Dar motorul l-ati cumparat de la ei direct?Sau de la un dealer de al lor de la noi?

alexdav

Am vazut doua feluri de motoare Suzuki unele cu carburator si unele cu injectie Efi?Care e diferenta si care sunr mai bune?

alexdav

M-am edificat:motoarele suzuki pe injectie au probleme(desi aveam si la el un pret super de 15 la pret de 10 aproape :().Deci raman la varianta initiala Yamaha

bss

Citat din: alexdav din Februarie 14, 2019, 08:52:31 PM
Dar motorul l-ati cumparat de la ei direct?Sau de la un dealer de al lor de la noi?
Motorul l-am luat de la magazin online peapa si ei m-au indrumat la motodynamics.

alexdav

Am inteles .Multumesc pt raspuns.Plecasem vineri la pranz spre Motodinamics sa ma interesez de motor si la prima intersectie m-a lovit un idiot in spatele masinii ,asa ca nu am mai ajuns la ei.Acum 2 saptamani nu ma pot deplasa.Cand ajung la ei o sa pun eu un nr de contact.

alexdav

Stie cineva daca la expozitia de ambarcatiuni au reduceri la achizitiile de motoare?

teo pes

Citat din: alexdav din Februarie 21, 2019, 01:52:40 PM
Stie cineva daca la expozitia de ambarcatiuni au reduceri la achizitiile de motoare?
Poate la primul salon!...dar in ultimii ani ....
Viata i grea !!  Dar trece !!