Scoli pentru obtinerea permisului de navigatie in Romania

Creat de Zodiac, Februarie 21, 2019, 01:10:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Bogdan

Imi pare rau, ca discutia a degenerat in halul asta pe un forum care aduce doar plus valoare in domeniul "barcagiilor".
Am constat ca se foloseste extrem de des termenul de comandant pe propria nava, cand de fapt este vorba de navigatia de agrement. Comandati de nava pe acest forum, numeri pe degetele de la o mana. In rest facem navigatie de agrement si invatam unii de la altii in masura in care unii ( dupa cum se vede si am simtit pe pielea mea) sunt mai ceva ca altii. Adica grei si cu multa greata. A confunda un comandant de nava cu un skipper de velier este ca si cum ai spune unei infirmiere dna Doctor, ca amandoua au halat alb si se plimba pe holurile spitalului. D-nii Comandanti stiu ce spun. Ca ne place sa ne credem noi nu stiu ce mari cunoscatori in ale navigatiei, asta e alta problema.

Nu Zodiac, nu vei putea duce singur o barca pe vele din Ro in Gr, decat in momentul in care tu vei fi stapan pe cunostintele si calitatile tale de BARCAGIU. Nimeni nu te va invata prea mult si foarte putini iti vor explica ce ai de facut. Navigatia este o chestiune vocationala si daca iti place o vei stapani prin practica ca si crew furand de la altii. Dl cdt. Tudor poate sa iti puna bazele navigatiei cu vele dar mai multe vei invata singur, stand cu fundul in propria barca ori a altora in timpul tau de cart.

Cred ca ai avut o problema de comunicare cu Maria si asta a degenerat, dar trebuie sa fii cumva intelegator cu situatia in speta. Probabil ca nici nea Sandu nu stie exact ce si cum a decurs discutia ta cu Maria si asta poate a inflamat lucrurile inutil. Sincer regret ca s-a starnit o astfel de polemica, dar crede-ma ca Academia Navala nu se compara cu 3 sau 5 zile de curs. Un ofiter de marina poate fi skipper, dar un skipper nu va fi niciodata ofiter de marina si cu asta cred ca am spus multe. Si asta nu e doar pentru tine, e pentru toti marii navigatori care mai arunca cate o privire pe acest forum.

byteworks

Nici eu nici majoritatea membrilor forumului cred, in afara celor care posteaza pe acest topic, nu am citit nici macar in diagonala continutul ultimelor mesaje fara sa ma intereseze sa gasesc o parte buna si una rea, asa ca nu vad rostul continuarii pe acest forum a unor discutii mai degraba cu caracter de polemica privata.

Daca as fi in locul lui Vali as sterge instant.

s/y Lindor

Domnilor hai sa o lăsam moarta in păpușoi și sa ne bucuram de vara, mare și dat in bărci.

Am plăcerea sa va anunț ca  școala de navigație Maria Ta travel and adventure a obținut acreditarea de la ANCOM pentru cursul de radio operator GMDSS- LRC, cursul durează o zi, prețul este de 100 euro, se tine pe Lindor,

mea culpa- am crezut ca toți cei de pe forum știu ca dacă ma contactează direct au tratament preferential- ca fiind loviți de aceiași pasiune.

Inca odată va invit sa va bucurați de vreme buna și sa va dați in bărci.

bobinuta

Citat din: s/y Lindor din August 07, 2019, 08:40:51 AM
Am plăcerea sa va anunț ca  școala de navigație Maria Ta travel and adventure a obținut acreditarea de la ANCOM pentru cursul de radio operator GMDSS- LRC, cursul durează o zi, prețul este de 100 euro, se tine pe Lindor,
Buna dimineata si felicitari !
In situatia asta, e foarte posibil sa ma aveti printre primii inscrisi ! Hi.
Voi fi la mare dupa 28 august si va voi contacta sa discutam daca e loc sa va fac o vizita si eventual o iesire cu Lindor :)

Toate cele bune,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

s/y Lindor