Ajutor financiar pentru forum

Creat de Zodiac, Februarie 27, 2019, 06:21:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ajutam forumul care ne-a ajutat mult iar informatiile primite ne-au scutit de multi mai multi bani  ?

NU...sunt interesat !
0 (0%)
Maxim 10 lei  !
0 (0%)
Minim 10 lei !
4 (8.7%)
Minim 20 lei !
10 (21.7%)
Cat e necesar !
35 (76.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 46

Zodiac

Am invatat foarte multe lucruri de pe acest forum ! E foarte greu pentru o singura persoana sa il sustina in mod total neproductiv dpdv financiar .
PROPUN :
- sa doneze fiecare cat poate pentru o functionare a forumului fara probleme
- donatiile sa se faca prin implicarea membrilor forumului fara nici un fel de implicare a bancilor sau cai oficiale , oricum banii pe care ii donam sunt deja impozitati de catre stat
- nimeni sa nu aiba absolut nici o pretentie de nici un fel in proprietatea forumului
- intrucat donatia se face pe faptul ca mai mult castigam decat oferim prin informatiile primite , orice comentariu negativ ulterior reprezinta o grava mizerie morala .
GATA !!! Am deschis subiectul !
Opinii ??

Vali

Prima observatie e urmatoarea: din punctul meu de vedere momentan nu exista nevoia de ajutor financiar.
E vorba de initiativa celor care vor sa contribuie benevol, eu nu am cerut si nu voi cere nimanui nici un fel de sprijin.

Ce poate sa iasa bun din asta este sa upgradam forumul. Pentru asta, o sa-l chemam si pe Gupi aici sa ne spuna ce inseamna si cat costa. Daca e sa se contribuie, banii vor merge direct la firma de hosting a lui Gupi.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Zodiac-ule....
Am vazut de ce esti in stare si te  felicit !Sunt de acord cu sustinerea forumului  caci am invatat o multime de lucruri si ''fara misto",mi-a schimbat viata cumva.Pasiunea mea a gasit sustinere oricand am avut nevoie si mi-ar place'' sa intind o mana'' daca trebuie.Am incredere in tine si astept sa dezvolti subiectul cum stii tu mai bine.Respect.
Intre timp a postat Vali.Astept noutati si sunt pentru!

pelicanul

Cred ca acest forum le-a schimbat viața multora.  :) Aștept cu interes intervenția lui Gupy și detalii despre modul cum putem contribui.

Zodiac

Stiu ce inseamna mandrie ! Dar pot contribui fara pretentii din propria mea initiativa ! Daca cineva care are legatura cu Vali din Bucuresti , Galati , Braila poate sa stranga banii...astept ora si data ! Nu am nevoie de nici un bon...nici macar sa spuna ceva pe forum ca s-au primit banii . Doar pe PM sa fim siguri ca banii ajung unde trebuie !
@dany...asa sunt eu mai naprasnic  ;D !
Hai Gupy...spune ce trebuie !

dany

@Zodiac  Cum ai zis'' naprasnic''!!!!!.....parca te-am auzit!!!.... nu stiu de ce ,dar mi-am adus aminte de'' filmele cu karate'' din anii 90 gen ''Lancea de argint"!!! ;D ;D ;D

Vali

Cu ocazia asta am sa va spun pe scurt cum s-a nascut forumul capcompas.ro.

In vara lui 2008 am facut impreuna cu un tip din Timisoara barcaholic.ro. Eu am vrut sa fiu doar user, fara responsabilitati sau batai de cap. Pur si simplu mi-am pus cunostintele la dispozitia colegilor.

In timp forumul barcaholic a crescut, si fiecare am adus tot ce am putut pe forum - know how, membri noi, buna dispozitie, echilibru. Pana cand in februarie 2011 ne-am luat MUIEPSD de la admin si tovarasul lui - un bisnitar de barci, si ne-am trezit ca toata munca noastra de 2 ani jumate s-a dus pe copca.

De atunci am hotarat ca am sa scriu pe site-ul propriu, sa nu ma mai trezesc cu faze din-astea. Chiar daca mai scriu pe facebook, baza e aici. Si cei care ma cunoasteti stiti ca nimic nu ma va abate vreodata din ce am hotarat.

Asa ca am sa continui aici pe capcompas indiferent de conjuncturile vietii. Aveti bunavointa sa contribuiti, sunteti invitatii mei, dar nu va depinde vreodata forumul de asta. Cum l-am dus inainte il voi duce si in continuare, indiferent de ce probleme vor aparea. Mai ales ca e multa treaba de facut, de catre oricine e interesat, si e nevoie de comunicare si sprijin la nevoie.

Am vorbit acum cu Gupi, sa vedem ce ne va spune si el. Oricine are ceva de spus, aprobare sau critica, sa spuna, astfel ca sa iasa cea mai buna treaba din aceasta discutie.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

momaul

Salut.Donatia e donatie,fiecare da cat poate si fara obligatii.Ideia este foarte buna,ramane ca cine se pricepe sa gaseasca metoda prin care sa o facem.Sant gata sa contribui si eu dupa puterile mele.

Vali

Citat din: Zodiac din Februarie 27, 2019, 08:31:11 PM
Mai prescurtat am probleme mari cu acceptarea oricarei autoritati !

Aici nu avem autoritate, ci e vorba de colegialitate. Avem un regulament, si foarte rar au fost persoane care "si-au luat-o-n cap".
Daca vreodata am dat cumva iluzia ca sunt autoritar in mod gratuit, imi cer scuze de pe acum si va rog sa-mi atrageti atentia.

gupi

Bună seara tuturor

În primul rând vă felicit pentru inițiativă. Forumul merită să-și continue activitatea și să crească.

Pe de altă parte, resursele pentru acest forum au rămas aceleași de aproape 4 ani, însă numărul membrilor și mesajele vehiculate au crescut constant, astfel încât în acest moment serverul forumului lucreaza "în blană" de mai bine de un an.
Asta se vede imediat la tentativa de căutare (căutarea se blochează automat dacă serverul este prea încărcat), la spațiul pentru poze și nu în ultimul rând la timpul de încărcare.

Pentru a-l putea face performant, serverul ar avea nevoie de măcar dublul resurselor actuale, adică 2 CPU , 2 GB RAM (preferabil 4 GB) și măcar 24 GB spațiu de stocare.
De asemenea, este necesară actualizarea tuturor componentelor software din spatele forumului.

Toate acestea se traduc în costul lunar de 90 de lei (tva nu este inclus) pentru resurse. Partea de actualizare și migrare a forumului e din partea casei.
Rămâne să alegeți dacă doriți să plătiți lunar sau pe o perioadă mai mare.
Facturile vor fi emise în continuare către Vali, însă plata o puteti face direct (menționați numărul facturii).

Daca sunteți de acord, putem începe pregătirile în acest weekend.

Seară frumoasă!
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

Zodiac

Eu sunt disponibil...pentru 2019 sa dau 100 de lei si daca nu se aduna fondurile...dau 200 de lei ! Mie imi iese cu TVA ca eu sunt persoana fizica , un cost total pe an de 1285 lei inclusiv TVA ! Astept daca se ofera cineva sa stranga banii in Bucuresti , daca nu o persoana trimisa de mine il va cauta pe Vali in Galati !

scm_ro

Dau si eu 50 RON, iar daca nu se aduna suma necesara,  ii dublez. Cel mai bine ne da Vali un cont si ii viram banii.

momaul

Salut.Vorba multa saracia omului,parca asa era,publicati un cont fiecare pune cat poate, vedem ce se strange,cu cat mai mult cu atat mai bine,si dupa parerea mea daca vrem sa ajutam nu trebuie sa ne intereseze ce se face cu banii pentru ca pana acum forumul a functionat fara sa ne intereseze pe noi cine a pus banii deci problema cheltuirii lor in avantajul nostru nu are cum sa se puna.Daca vrem sa facem ceva hai sa facem si gata si nu conteaza suma ca poate pentru unu 50 lei inseamna mult mai mult deca pentru altul 500.

Zodiac

La 1850 de membri , sa spunem ca ar fi nevoie de 0,7 lei ...pe an....de membru...WOW....ce cheltuiala enorma ;D !
Sa nu mai vorbesc de postarile de genul : " Ce....mea nu raspunde REPEDE NIMENI...am probleme...la care sunt afon" !

gabriel.c

Salut,eu sunt pufan pe forum deci nu știu cum era înainte ,dar știu sigur ca iarna asta spurcata (la mine trece greu anotimpul asta) a trecut mult mai repede anul asta citind informații importante și câteodată chiar participând  la discuții interesante cu voi.
Sincer va spun ,am rămas surprins maxim la cât de repede și la obiect mi-ați răspuns  cu toții la întrebările mele care poate pentru majoritatea dintre voi erau banale.
Sunteți o "Gașca " super și va mulțumesc ca ati alimentat pasiunea mea pentru pescuit/bărci cu informații culese de pe acest forum .
Așa ca ...as vrea si eu acel cont despre care vorbiți .