Manual pentru outboard Yamaha 50T

Creat de Florio, Iulie 19, 2011, 09:08:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Florio

Am formatul PDF al manualului de utilizare/ intretinere/ service al motorului outboard Yamaha 50T . Am incercat sa il atasez aici, insa probabil cei 13.7Mb sunt cam mult si nu imi da voie.  Dar o sa ne invete Vali cum e mai bine sa facem lucrul asta. :)
Poate prin transfer.ro, daca o modalitate mai simpla nu exista. 

_Alex_

eh gasim noi modalitate
poate merge arhiva :)

Vali

Ia incercati acum, sa vedem daca ia direct pdf-ul, sau chiar arhivat.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

Ciby

Multumim!
Domule Admin, daca prin postarea acestor manuale nu exista probleme de genul drepturilor de autor, hai sa facem un subforum ordonat dupa marci. Am si eu vreo doua trei manuale pe care sa le postez.
Incep cu Selva Antibes:

Vali

De acord Ciby, singura problema e ca in pagina principala, la subforumuri (inca) imi arata ca nu sunt mesaje, pe cand de fapt ele sunt cu duiumul :D. Da' lasa ca se rezolva si asta. Acum poate aveti vreo relatie la institutul meteo, sa dea putin mai incet caldura asta de afara, sa putem lucra la barcaze nestanjeniti ;).

LE: am pus subforumul, si daca sunteti de acord, pot muta postarile cu manuale acolo :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

Manualul de utilizare si service al motorului nu poate fi protejat de copyright atat timp cat el este atasat tuturor motoarelor vandute.
Nu dezvaluie secrete de fabricatie ci doar da indicatii de rezolvare a problemelor care pot fi abordate de utilizator. Asa ca nu iti face probleme cu drepturile de autor, nu-l bagam pe Vali in gura lupului :) ci doar ne mai ajutam intre noi .