Johnson/Suzuki 90 C.P probleme cu indicarea pozitiei motorului

Creat de Intersect, Aprilie 05, 2019, 09:11:07 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Va salut,Am un Johnson de 90 c.p din 2006,600 ore de functionare. M-am apucat de el si i-am facut o revizie generala dar am o problema.
De cand l-am luat nu imi indica trimul,initial am crezut ca este indicatorul si am cumparat unul nou dar din pacate sa dovedit ca nu este asta problema.
Ieri am incercat ca sa gasesc unde sunt releele si sa le masor dar nu am reusit ca sa le depistez.
Are cineva vreo idee?
Pe net gasesc putina informatie referitor la circuitul de indicare a pozitiei motorului.
Born to fish,forced to work!!!

peb5

Pentru indicarea pozitiei trimului ai un potentiometru intre bracketi. Releele sunt pentru actionarea motorului trimului si e circuit separat fata de cel de indicare.

pilu

Intersect

Citat din: peb5 din Aprilie 05, 2019, 11:25:04 PM
Pentru indicarea pozitiei trimului ai un potentiometru intre bracketi. Releele sunt pentru actionarea motorului trimului si e circuit separat fata de cel de indicare.
Am înțeles, mulțumesc.
Citat din: pilu din Aprilie 05, 2019, 11:46:52 PM
https://www.boats.net/catalog/johnson/outboard-by-year/2006/j90pl4sda/sensor-group
pozitia 10 ,vezi daca mai e intreg al tau ,daca ai nevoie am eu unul.

Nu eram sigur dacă ăla este acum m- am convins,ce a mai ramas este un intrerupator cu tija. O sa caut piesa si daca este cea care imi trebuie si o vinzi o iau eu.
O sa fac o poza la ce mi-a rămas pe motor

Intersect

Intersect

Citat din: pilu din Aprilie 05, 2019, 11:46:52 PM
https://www.boats.net/catalog/johnson/outboard-by-year/2006/j90pl4sda/sensor-group
pozitia 10 ,vezi daca mai e intreg al tau ,daca ai nevoie am eu unul.
Salut PILU numărul meu de telefon 0740334470. Daca ai piesa care imi trebuie da un semn de viață și o iau. Vreau ca să dau barca pe 17 la apă.  Multă sănătate