Scaune,peridoc si directie hidraulica Delphin 5.0 ETEC 60CP

Creat de mariusm piesenoi111, Februarie 13, 2019, 07:34:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Salutare dragilor,
Daca am hotarat ca iau ETEC de 60cp am facut o frumușică economie de la 90cp
Așadar am nevoie de sfaturi legate de direcția hidraulica .
Am inteles ca ar fi mai safe decât dea pe cablu
Aveti ceva sfaturi si linkuri de unde sa iau/montez asa ceva?
Si as mai avea rugămintea să mă îndrumați către niste scaune de barca 360° si poate un peridoc bun bun de 750kg
Multumesc in avans

Dbr

Producatorul barcii sigur colaboreaza cu un producator de trailere. Sigur au mai avut cerere de la alti clienti. Daca nu, Relian vine la Salon din cate stiu ;). Si sigur va aduce ce e mai bun la expo, si va face niste dicounturi considerabile :). De afara nu merita adus pt ca e prea mic si mai rau ne incurcam.

mariusm piesenoi111

Mare adevar Bogdan!
O sa astept salonul dar grea e așteptarea.....dacă mai durează mult până ies pe ape cat in depresie....😂
Dar oare niste scaune drăguțe sau ceva despre o directie hidraulica aveti ceva păreri dragi colegi?

alin66

si eu am schimbat motorul si am luat un e tec de 60 , si am schimbat directia, nu cred ca este asa problema de "safe" cat de confort intre ceea mecanica si cea hidraulica, oricum am optat pentru ceea mecanica pana la 150 cp si am ajuns la un cost de 1000 lei ,inlocuind tot inclusiv volanul ceea hidraulica imi ajungea la peste 2000 lei.

stefand600

La guvernarile cu caseta si cablu, atentie la numarul de rotatii ale volanului intre capetele de cursa. Eu prefer cele cu ture mai putine intre capetele de cursa. La cele cu ture mai multe este dificil de controlat barca pe canalele cu obstacole. Guvernarea veche pe care am avut-o avea 4,5 rotatii de volan stanga/dreapta. Am trecut la una de 2,5 rotatii si la navigarea pe canalele din DD unde sunt obstacole cazute in apa si trebuie sa virezi scurt se simte diferenta. La guvernarea hidraulica nu se sesizeaza prea tare deoarece se poate invarti volanul cu viteza net superioara decat la cea mecanica.
Stefan D