Harta rampe lansare ambarcatiuni

Creat de cristiantutuianu, Aprilie 18, 2019, 12:03:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Am promis !
Asta a iesit pana acum
https://drive.google.com/open?id=1ZfLchBqf9-jffP6wmefanxhOychbXSSb&usp=sharing

iconitele de culoare rosie sunt rampe amenajate
iconitele de culoare verde sunt locatii de lansat ambarcatiuni facute de mama natura (de exemplu La Porcarie )unde am lasat si am scos barci din apa ...nu singur !

cristiantutuianu

Mai avem o culoare pe harta :o iconita bleumarin pentru Grecia ;)

Mihai-Andrei Manea

Multumim mult Cristian Tutuianu pentru HARTA!!! :)

cristiantutuianu

Alex1958

Stiti bancul ala:
Pentru noi astia mai lenesi, ca sa mergem in rai vinecineva sa ne ia sau....

Cum se face frate sa introduci ceva pe harta?
Da' asa, instructiuni pentru neofiti, va rog!

cristiantutuianu

E ceva de povestit.Nu e chiar așa de greu!
Trebuie sa ai un cont pe Gmail în primul rand. Dacă am timp o sa fac o chestie gen tutorial.

Florio

Citat din: cristiantutuianu din Aprilie 18, 2019, 08:52:19 PM
Avem și doua locații din Timișoara pentru lansat ambarcațiuni  ;)

Oltenița, rampă betonată triplă :) . Giurgiu, rampă nebetonată, dar e șantier. În curând se va amenaja port turistic, pe fonduri europene.
Ajută-ne Doamne!  ;D

Danv

Cernavoda ,rampa tripla foarte buna langa magazinul  Penny.

cristiantutuianu

Citat din: Florio din Aprilie 18, 2019, 11:25:42 PM
Oltenița, rampă betonată triplă :) . Giurgiu, rampă nebetonată, dar e șantier. În curând se va amenaja port turistic, pe fonduri europene.
Ajută-ne Doamne!  ;D
Citat din: Danv din Aprilie 19, 2019, 07:47:43 AM
Cernavoda ,rampa tripla foarte buna langa magazinul  Penny.

Actualizate !!!

bbl81

Citat din: cristiantutuianu din Aprilie 18, 2019, 08:52:19 PM
Avem și doua locații din Timișoara pentru lansat ambarcațiuni  ;)

super Cristiantutuianu. Mai testez una cat de curand, si o sa postez. acolo merge doar cu 4x4 din pacate....deci dificultate ridicata.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

ss

Baltenii de Sus, rampa pescarilor satului. Este rampa de pamant nisipos, panta lina, adancimea apei creste lent. Este gratuita, dar fezabila pentru masini cu tractiune integrala si barci open, cu pescaj redus. Coordonatele sunt 45°07'34.5"N 28°59'43.8"E sau 45.126246, 28.995488

cristiantutuianu

Citat din: ss din Aprilie 22, 2019, 01:06:20 PM
Baltenii de Sus, rampa pescarilor satului. Este rampa de pamant nisipos, panta lina, adancimea apei creste lent. Este gratuita, dar fezabila pentru masini cu tractiune integrala si barci open, cu pescaj redus. Coordonatele sunt 45°07'34.5"N 28°59'43.8"E sau 45.126246, 28.995488

Actualizat !

kama3

45.417173, 28.034189, rampa langa trecerea Bac Galati, apartine Navrom bac, accesibila pe orice vreme si cu orice masina, panta lina, betonata.
Cu taxa, 20 de lei parca pentru barci mici.

45.415441, 28.031489, amonte de bac, betonata dar greu accesibila masinilor mici si barcilor grele datorita unghiului dificil.

45.410695, 28.046490 Vizavi, pe malul tulcean, langa bac configuratia malului permite lansarea barcilor. Nu stiu daca e ok si pentru barci mari dar pentru mici si medii se poate.

45.068519, 27.901396 Trecere bac Gropeni-Insula Mare a Brailei, de asemenea configurata malului permite lansarea. Iarasi nu stiu daca e ok si pentru barci mari unde peridocul trebuie bagat mult in apa, dar pentru mici si medii e ok. Drumul de acces din Gropeni catre bac e asfaltat.

Se mai putea si in zona Plaja lipoveneasca - pe dig intre Braila si Galati, dar nu stiu daca se mai permite accesul. Nu era amenajat, dar malul permitea lansarea. Daca a fost cineva de curand pe acolo poate ne spune.