Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 35 Vizitatori vizualizează acest subiect.

iris

Bine ai venit pe forum si mult succes in restaurare,sa postezi progresul.

Crishunter

Salutare tuturor , ma numesc Cristi Nitu (52 ani ) , sunt din Bucuresti , ma ocup de o asociatie de vanatoare si sunt pasionat de vanatoare bineinteles dar si de barci . Multumesc pentru accept in cadrul acestei comunitati si sper ca sa pot gasi aici raspunsuri la problemele cu care ma confrunt sau ma voi confrunta in ale barcilor.

bradutzu

salut.
Bine ai venit! Cu siguranta vei gasi aici tot ce iti doresti sa afli despre barci.
Despre vanatoare, poate invatam noi cateveva de al tine!
Sa auzim numai de bine!

dorely

Bine ai venit. Sigur gasesti aici intreg suportul de care ai nevoie.

miccoli86

Salutare tuturor impatimitilor de barci si natura!Ma numesc Costea Cosmin si sunt din Galati!Pasiunea mea este pescuitul si mai nou barcile!felicitari Vali pt ca indeplinesti visuri si ca aici majoritatea gasesc un raspuns la intrebarile lor!

bradutzu

salut si bine ai venit printre noi. sa ne vedem pe apa
Sa auzim numai de bine!

gino...

Buna,
Ma numesc Calin  am 48 ani sunt din Turda  si , de ceva vreme rasfoiesc forumul in aflarea unor raspunsuri la intrebari pt a repara  barca  unui prieten.Pana acum a fost doar informare , dar de acum avem nevoie de sfaturi , indrumari,  si detalii.

Vali

Salut Calin si bun venit pe forum.
Esti invitatul nostru sa deschizi un topic despre barca si lucrarile necesare, urmand sa contribuim pe cat putem, astfel ca sa va iasa o lucrare asa cum o doriti :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gino...

Buna Vali, de 2 zile vreau sa postez pe forum la Motorizate/ Salupe dar nu-mi apar postarile. Ce am gresit oare??

Vali

Posibil sa fie pozele de rezolutie prea mare. Are softul forumului o limitare, culmea nu la dimensiunea in MB, ci la rezolutie.

Ca sa nu stai sa modifici rezolutia la fiecare poza, si ca sa nu se incarce forumul cu atasamente, poti folosi aceasta optiune de upload poze: https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,2218.msg37910.html#msg37910

Daca tot intampini probleme, scrie-ne te rugam la acest topic: https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,8.msg37578.html#new
Succes :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

noris

Salut.

Ma numesc Sorin, sunt din Bucuresti. Imi place sa merg in Delta si sa pescuiesc, in ultimii ani mai mult la crap. De vreo 12 ani am o barca CAP 400 (40CP/2T). Ma tot gandesc sa-i fac un coviltir. Nu prea pot sa stau la pensiuni si cred ca e o solutie alternativa cortului.

Poate ne-om intalni prin Delta.

Haiduc

Salut Sorin si bun venit
Referitor la coviltir(corturi)pentru barca vei gasi destule modalitati pe aici si in functie de cat esti dispus sa investesti vei gasi solutia optima
Numai de bine

teo pes

Sal ! eu am renuntat la cort de 3 ani ! este excelent ! nu pierzi timpul cu ridicarea cortului si nu duci grija barcii !! si daca ai tupeu sa dormi la ancora pui si un clopotel !!
Viata i grea !!  Dar trece !!

bbl81

@ Teo Pes, de ce sa nu ai tupeu sa dormi la ancora, si ce sa faci cu clopotelul?(scz, dar nu am inteles ideea).
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

teo pes

Citat din: bbl81 din Iunie 22, 2017, 02:06:00 PM
@ Teo Pes, de ce sa nu ai tupeu sa dormi la ancora, si ce sa faci cu clopotelul?(scz, dar nu am inteles ideea).
:D ;D ;DC a atunci cand dormi la ancora pe navigabila si trec pasagerele cu mosmalai friti de I doare la basca de viteza maxima sa nu te trezesti la Braila dimineazta ! si clopotelul sa l pui sa nu dea peste tine fara sa auzi fun electrician din tura de noapte  ;D ;D ;D , EU STIIIUUU!!!! 8) ;D ;D ;D ;D ;D
Viata i grea !!  Dar trece !!