Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mike83

Va salut

Cu ceva intarziere permiteti-mi sa ma prezint si eu:
Mihai Dumitrache, 34 ani, Bucuresti
De azi posesorul unu Romcraft 510-M pe care vreau sa pun un Yamaha 40 cai, 2T.

Deja a aparut o problema de care nu stiam, si anume ca nu se mai inmatriculeaza motoare in 2 timpi.
Am citit tot pe forum de varianta inmatricularii in Bulgaria.
Daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii v-as fi recunoscator.

O seara frumoasa,
Mihai

Mike83

radu andritoiu

salut mike
bine ai venit printre barcagii anonimi
frumoasa barcuta
si asteptam o mica descriere
so, keep floating for pleasure

kama3

De cand nu se mai inmatriculeaza 2t?
Sau mai bine zis de unde ai informatia?

Mike83

Informatia am primit-o cand am ridicat barca de la dl. Ovidiu Ciuca, patronul Romcraft.
Este vorba despre motoarele care nu au mai fost inmatriculate in Romania, dansul spunea ca are legatura cu noxele.
Urmeaza sa ma interez la capitanie si revin cu mai multe informatii.

Vali

Mihai, lasa-i in pace pe aia de la capitanie, mergi si inmatriculeaza pe Belgia si nu ai nici o treaba. Cauta topicul despre inregistrarea in Belgia si ai acolo totul.

Felicitari pentru barca, s-o stapanesti sanatos, si imi pare rau ca nu ne-am sincronizat. Poate pe viitor, cine stie :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Mike83

Multumesc frumos Vali. Cumva o rezolv si cu inmatriculatul. Mai am 3 saptamani la dispozitie :)

adyrip1

Salutare de la un nou venit pe forum :) De abia am terminat scoala, ieri am fost la Giurgiu si mi-am luat permisul categ. C,D insa nu am in plan sa imi cumpar in curand o barca. Am deja o pasiune costisitoare, off-roadul asa ca inca una nu e indicata. Probabil ca o sa ma limitez la charter sau sa merg cu cativa prieteni care au luat-o pe drumul asta si sa mai citesc pe aici, sa invat cat mai mult  ;)

atar

Salutari.
Eu sunt Sorin, am 43 de ani si sunt galatean.
Din luna octombrie sunt posesorul unei barci Invader v165 din 1993.
In trecut, prin 2008, am mai avut pentru o scurta perioada un Bayliner 1850 Capri LS din 1999, la care a trebuit sa renunt din cauza crizei.
Anul trecut am revenit la pasiunea acvatica si iata-ma aici.

FlorinDC

Salutari tuturor membrilor si bine v-am gasit.
Ma bucur sa fac parte din acest grup de persoane care traiesc si impartasesc pasiunea asta atat de frumoasa!

Cu respect,
Florin

cristiv

Salut,
Bine v-am gasit, ma numesc Cristi si sunt din Cluj. Barca pe care o am acum este un Achilles de 3,30 pe care am folosit-o la pescuit ( spinning ). Simt nevoia de o barca mai mare si mai comoda ( pt familie ) asa ca studiez terenu pentru viitoarea achizitie. O struto camila, buna si la pescuit si  potrivita pentru familie.  :D

Dragosh13

Salutare tuturor,
Ma numesc Dragos si sunt din Galati. Pasionat de pescuit de mic in majoritatea formelor sale (stationar,rapitor si de curand marin)cred ca era doar o chestiune de timp pana sa prind si acest virus al  ambarcatiunilor...Pentru ca am trecut de primul pas ,acela de a obtine certificatul de conducator categ. D,urmeaza sa ma documentez si sa trec la pasul urmator si anume la acela de a avea barca mea.

dorely

Salut Dragos si bine ai venit! Poate te pot ajuta in ceea ce priveste achizitia unei barci. Tel 0723142085

andrei_zelko

Vă salut,
Mă numesc Andrei, am 32 de ani, si locuiesc in Timișoara. Marea mea pasiune este pescuitul, motivul înscrierii pe acest forum este că aș vrea să îmi constriesc o barca din placaj, de tipul Jon Boat. Am citit aproape toate subiectele referitoare la construcția bărcilor din placaj folosind tehnica stitch&glue, dar încă am unule nelămuriri, cu ajutorul vostru cred că voi putea construi aceasta barcă.
Cu respect,
Andrei.

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

bbl81

salut Andrei,

pentru proiectul tau ai nevoie in primul rand de un garaj-hala...ceva de genul. restul, le inveti din mers.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"